Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Over UBA Academy

Uw vakgebied evolueert continu. Of u nu aan de start van een ambitieuze carrière staat, of al wat watertjes doorzwommen hebt, uw kennis bijschaven en uzelf ontwikkelen blijven essentieel. UBA Academy organiseert een brede waaier aan communicatieopleidingen die u onmiddellijk helpen doeltreffender te presteren en uw competenties uit te bouwen. We ontwikkelen opleidingen voor alle adverteerders, voor elke fase in uw carrière en voor elk expertiseniveau.

De Master Classes

iStock-man_presenting_team.jpg

Vind uzelf opnieuw uit. Met deze korte opleidingen van een halve dag bereikt u een diepgaand expertiseniveau voor specifieke vaardigheden of een bepaald domein.

Meer info

Het Communication Management College

university-study-group_4460x4460.jpg

Begint u net te werken binnen een marketing/communicatie afdeling? Wilt u een grondige inwijding in communicatie? Kies dan voor onze basisopleiding die u in 4 dagen klaarstoomt voor succes!

Meer info

UBA Academy werd bekroond met een Award

De UBA werd bekroond met de WFA President’s Award 2013 for industry leadership. De internationale prijs werd uitgereikt door de World Federation of Advertisers (WFA) tijdens het diner ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van de vereniging. Dit vond plaats in het Egmontpaleis in aanwezigheid van internationale verenigingen van adverteerders. De UBA mocht deze award in ontvangst nemen wegens het innovatieve karakter en de relevantie van de UBA Academy.