Summer Workshops

UBA biedt elke zomer verfrissende workshops aan. Als u lid bent van UBA, geniet u voordelige voorwaarden.

De agenda van de opleidingen wordt constant bijgewerkt en vervolgens ook gepubliceerd op onze site. Raadpleeg dus regelmatig onze agenda.

Talent Boost Camp

De summer workshop ‘Talent Boost Camp’ focust op de 12 rollen van de moderne marketeer en 4 specifieke talenten: Trendwatcher, Innovator, Do-gooder, Storyteller. U ontwikkelt deze 4 talenten bij uzelf tijdens interactieve sessies. U krijgt hiervoor talrijke hulpmiddelen en inspirerende voorbeelden aangereikt. Deze workshop bestrijkt 2 op- eenvolgende dagen en is speciaal ontwikkeld voor senior & middle management. De locatie is in een groene omgeving.

Talent Boost Camp – Session 2

Deze vervolgopleiding is voorbehouden voor de mensen die de eerste workshop gevolgd hebben. Er wordt stilgestaan bij wat u geleerd hebt en waar u tegen aan loopt in de praktijk. Daarna wordt er dieper ingegaan op 2 nieuwe talenten: Coach en Strategist.

Brainstorm to Results

U wilt de bestaande business routine doorbreken en komen tot baanbrekende resultaten? Samen met collega’s bouwen aan een nieuwe manier van creatief denken en uzelf overtreffen? Deze workshop van 1 dag helpt u meer resultaten uit uw brainstorm te halen.

Stakeholder Engagement

U wilt leren hoe u de relatie met belangrijke interne en externe doelgroepen kan verbeteren? Hoe u een duurzaam sociaal draagvlak kan creëren voor het ontwikkelen en succesvol toepassen van ideeën? Deze workshop van 1 dag leert u hoe u hierin succesvoller kan zijn.