Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Partnerships

UBA heeft momenteel een partnership overeenkomst met bpost, Bisnode, DPG Media en VAR. Zij zijn onze structurele partners voor de UBA events waar zij visibiliteit genieten.

Bisnode

bisnode.png

Bisnode biedt B2C- en B2B-oplossingen gericht op datagedreven marketing aan nationale en internationale organisaties of bedrijven. 

Meer info

bpost

bpost_logo_RGB@0,33x.png

In-Home Advertising brengt uw merk tot in het hart van het huis, rechtstreeks op de keukentafel, daar waar de beslissingen worden genomen. bpost media, het compentiecenter van bpost, richt zijn kennis en expertise volledig rond In-Home Advertising. 

Meer info

DPG Media

dpgmedia-logo-rgbkleiner.png

DPG Media is een leidende mediagroep in Vlaanderen die kijkers, surfers, lezers en luisteraars weet te raken met straffe verhalen, razendsnel nieuws en sprankelend entertainment.

Meer info

Var

var.png

Var is een mediaregie die reclameruimte aanbiedt bij de content van VRT-radio, -tv en -websites. Daarnaast geven we creatief media-advies in de ruimste betekenis van het woord. 

Meer info

Andere partnerships

Naast de structurele partnerships heeft UBA een partnership met MM voor de UBA Academy. Bovendien ondersteunt UBA de prestigieuze EFFIE Award.

MM

MM_logo_4Q.png

MEDIA MARKETING is een uitgave van MARCOM WORLD NV en biedt een reeks business-to-business producten voor de marketing- en communicatiesector.

Meer info

EFFIE

effie award.png

De EFFIE Awards worden jaarlijks uitgereikt aan communicatiepartners met de meest doeltreffende reclamecampagnes. De EFFIE Award is een van de meest gegeerde prijzen in de reclamewereld. UBA is mede-organisator.

Meer info