Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

UBA Book it "Dit is content marketing"

Sprekers

 1. Bart Lombaerts

  Bart Lombaerts

  Bart Lombaerts richtte samen met Wouter Temmerman het contentmarketingbureau SPYKE op. Daarnaast probeert hij content marketing in België tot volle wasdom te doen komen. Zo geeft hij heel wat opleidingen en gastcolleges, is docent aan de Franstalige communicatiehogeschool Ihecs en co-voorzitter van de Expert Hub Content Marketing bij BAM. In 2016 schreef hij met Meaningful Marketing (LannooCampus) zijn visie op de filosofie die in zijn ogen achter content marketing moet schuilgaan.  

 2. Koen Denolf

  Koen Denolf

  Content Strategist, The Fat Lady

  Koen Denolf noemt zichzelf ‘content profeet’, door zijn niet aflatende inzet als schrijver, opiniemaker, spreker, lesgever en vlogger in het contentmarketingvak. Binnen zijn bureau The Fat Lady opereert hij als Content Strateeg.

 3. Michel Libens

  Michel Libens

  Michel Libens is al zijn hele professionele leven actief op het snijpunt van marketing en media. Eerst in diverse functies bij Wolters Kluwer en daarna als managing partner en CEO van Propaganda, één van de Belgische marktleidende contentmarketingbureaus. Hij is ook oprichtend voorzitter van Custo, de Belgische federatie van content marketing agencies (binnen ACC) en co-voorzitter van de BAM Expert-groep content marketing. 
  Michel is een gedreven ‘(content marketing) strategy first’-believer. 

 4. Wouter Temmerman

  Wouter Temmerman

  Wouter Temmerman richtte samen met Bart Lombaerts het contentproductiehuis SPYKE op. Daarvoor werkte hij als hoofdredacteur bij Kiosk en als journalist bij Media Marketing alvorens als freelance journalist en blogger aan de slag te gaan. Hij schrijft onder andere voor Trends en voor diverse B2B-magazines, maar geleidelijk aan nam het aandeel bedrijven in zijn klantenportefeuille toe. Hij houdt ervan om complexe onderwerpen te ontrafelen en op een heldere manier op papier te zetten.

 • Event
 • Sponsoring & Events

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Bent u geen lid van UBA? Ook u kan zich voor dit UBA-event gratis inschrijven. 

Indien u vragen heeft omtrent uw inschrijving, contacteer ons via contact@ubabelgium.be.