Home

Upcoming event
News
Opleiding

News & Insights

 1. Sven-gatz-UBA.jpg

  UBA op gesprek bij kabinet Gatz

  • 17-07-17

  Chris Van Roey en Walter Torfs werden als UBA-vertegenwoordigers uitgenodigd op het kabinet van Minister Gatz. Het gespreksonderwerp was voornamelijk de Europese AVMS regelgeving die in een finale fase komt. Daarnaast werden de uitdagingen besproken waarmee de televisie-omroepen vandaag geconfronteerd worden.

  Lees meer over "UBA op gesprek bij kabinet Gatz"
 2. compass-537607438_6000x3870.png

  Balans van het afgelopen mediaseizoen en de vooruitzichten.

  • 17-07-17

  Aan het einde van elk mediaseizoen wordt de balans opgemaakt. De media-investeringen zijn verder geëvolueerd. En nu de merken hun nieuwe mediastrategieën aan het opmaken zijn, is het interessant om met onze specialisten te praten over de opportuniteiten en bedreigingen.

  Lees meer over "Balans van het afgelopen mediaseizoen en de vooruitzichten."
 3. Facebook-UBA.jpg

  Welke boodschap gaf UBA aan Facebook?

  • 17-07-17

  UBA had deze week een meeting met Martin Ott, Managing Director Central Europe (inclusief Benelux) bij Facebook. Chris Van Roey nam -op basis van een korte rondvraag bij UBA-leden- de gelegenheid te baat om de moeilijk verhouding tussen adverteerders en Facebook omstandig toe te lichten.

  Lees meer over "Welke boodschap gaf UBA aan Facebook?"
 4. gritty-wowan.jpg

  Wat zijn de fotografische trends in reclameland ?

  • 14-07-17

  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vandaar dat communicatie er zo gretig gebruik van maakt. Het gebruik van beelden is ook onderhevig aan trends. Wat gisteren een hippe foto was is het vandaag niet meer. Databanken van beeldmateriaal, waar reclamemakers uitgebreid beroep op doen, kunnen op basis van de 'big data' van opzoekingen en aankopen die trends detecteren.

  Lees meer over "Wat zijn de fotografische trends in reclameland ?"

Agenda

Over UBA

Leden