Home

News & Insights

 1. iStock-639266532.jpg

  Voice Search: de "wat" en "hoe", volgens Remco van der Beek

  • 19-02-18

  Tijdens de Search Engine Optimisation Masterclass die ik onlangs voor UBA Academy verzorgde, stelde ik het thema Voice Search aan de orde. Hoewel er de laatste tijd bijzonder veel media aandacht voor dit onderwerp is, verraste het mij dat marketeers hier relatief weinig van weten en geen plan hebben om de gevolgen van Voice Search te ondervangen.

  Lees meer over "Voice Search: de "wat" en "hoe", volgens Remco van der Beek"
 2. Johan-Claes.jpg

  Drie vragen aan Johan Claes, Employer Branding & Sourcing Manager bij MIVB

  • 19-02-18

  "Elk profiel zou of zal digitaal vaardig moeten zijn om alle oplossingen die de digitale technologie aanreikt, op natuurlijke wijze in zijn dagelijkse activiteiten te integreren." Interview met Johan Claes

  Lees meer over "Drie vragen aan Johan Claes, Employer Branding & Sourcing Manager bij MIVB"
 3. Daniel_Levine_Avant-Guide.jpg

  Meet & Read @ UBA Trends Day: Daniel Levine

  • 19-02-18

  In de aanloop naar de UBA Trends Day die op 15 maart plaatsvindt in Brussels Expo, willen we graag de interviews met enkele van de opmerkelijke sprekers op het programma met jullie delen. Onder hen Daniel Levine. “Technologie verandert onze hersenen, verandert de mensheid.”

  Lees meer over "Meet & Read @ UBA Trends Day: Daniel Levine"
 4. BlockchainUBA.jpg

  Wat is Blockchain?

  • 16-02-18

  Blockchain is een soort beveiligd online logboek waarin transacties veilig worden bijgehouden. De technologie faciliteert transacties tussen partijen die elkaar niet kennen. Het is een gedecentraliseerd systeem zonder centrale controlerende partij die de gegevens beheert. 

  Lees meer over "Wat is Blockchain?"

Agenda

Jobline

Over UBA

Leden