Home

Lees verder
Lees verder
Lees verder

News & Insights

 1. LAU_005.jpg

  Minister van Media Sven Gatz vraagt samenwerking van alle actoren op UBA CEO Breakfast

  • 24-04-18

  Vanmorgen was Royal Sporting Club Anderlecht, UBA-lid, gastheer voor het UBA CEO Breakfast. De Raad van Bestuur van UBA verwelkomde er 130 CEO’s en marketing-/communicatie-directeurs van UBA-leden en CEO’s van media-uitgevers. Tijdens het ‘voetballers-ontbijt’ konden de deelnemers in een ontspannen sfeer interessante contacten maken en informatie uit de eerste hand delen. Philippe Wallez, voorzitter UBA, Jo Van Biesbroeck, GM operations RSCA, en David Steegen, Head of Communication RSCA, verwelkomden de gasten. 

  Lees meer over "Minister van Media Sven Gatz vraagt samenwerking van alle actoren op UBA CEO Breakfast"
 2. transparency-manifesto-UBA.jpg

  UBA stimuleert een cultuur van datatransparantie

  • 24-04-18

  UBA onderschrijft het 'Manifesto for Online Data Transparency'. In dit manifest vraagt UBA en WFA aan hun leden om de mentaliteit van 'people-first' te hanteren boven 'data-first' bij de verwerking van persoonsgegevens. Merken worden opgeroepen zich in te zetten voor een data-ecosysteem dat de keuzes van consumenten respecteert en hun het recht geeft op volledige controle van hun eigen gegevens.

  Lees meer over "UBA stimuleert een cultuur van datatransparantie"
 3. DDOS-AdFraud.jpg

  Wat is Distributed Denial of Service ?

  • 23-04-18

  Distributed Denial of Service (DDoS) is een populaire manier onder hackers om websites lam te leggen. Dit doen ze door de servers te bombarderen met informatiepakketten. 

  Lees meer over "Wat is Distributed Denial of Service ?"
 4. iStock-640304076.jpg

  Young Marketers Competition 2018

  • 23-04-18

  Als officiële Belgisch vertegenwoordiger van de Cannes Lions stuurt Brightfish traditioneel een creatief duo naar de Young Creatives Competition van de Cannes Lions. Voor het tweede jaar organiseert de regie een soortgelijke competitie voor een team jonge Belgische marketeers. 

  Lees meer over "Young Marketers Competition 2018"

Agenda

Jobline

Over UBA

Leden