Online Master Class: Addressable TV (nl)

Hoe kan men addressable TV optimaal inzetten en wat is de toegevoegde waarde ervan?

 • Master Class
  Online

Sprekers

 1. Ann-Sophie Libbrecht

  Ann-Sophie Libbrecht

  Innovation Manager, Ads&Data

  Ann-Sophie startte haar media carrière in 1999 als accountmanager bij De Tijd en zette haar eerste stappen in televisie bij vtm in 2004. In 2010 stak ze als sales manager haar schouders onder de commerciële opstart van de kidszender vtmKzoom en tekende zij de mee de business strategie van deze zender uit.

  Nadien deed ze gedurende 5 jaar publishing ervaring op bij De Persgroep als print & digital sales manager.

  In 2017 keerde ze terug naar tv en lanceerde ze addressable TV advertising of Smart AD als sales innovation manager bij SBS Belgium. SBS Belgium en Telenet  zijn pionier op het vlak van addressable TV en samen rolden ze deze revolutionaire reclametechnologie als één van de eersten op het Europese vasteland uit. In 2018 ontving SBS Belgium hiervoor de gouden AMMA award voor Innovation & Development of the Year.

  In 2020 werd addressable TV uitgebreid met de komst van Proximus naast Telenet. Ook Pause Button Advertising behoort tot Ann-Sophie’s verantwoordelijkheid bij Ads & Data. Ads & Data is wereldwijd de trotse, eerste aanbieder van Pause Button Advertising en gaat nu nog een stapje verder door geo-targeting als mogelijkheid toe te voegen.

 2. Anthony Kisters

  Anthony Kisters

  Manager AV Distribution, DPG Media

  Anthony Kisters werkt sinds 2 jaar voor DPG Media, waar hij binnen het Business Development team verantwoordelijk was voor de commerciële strategie van radio en tv, alsook nieuwe reclamemodellen als addressable advertising.

  Sinds 1 april werkt Anthony als Manager AV Distribution BE voor DPG Media, waarbij hij verantwoordelijk is voor distributie en alle nieuwe vormen van advertising solutions op TV.  

  Anthony Kisters deed hiervoor ervaring op bij Think Media en IP Belgium, waar hij ervaring opdeed in radio, televisie en digitaal. 

 • Beginner
 • Online Master Class
 • Media

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

 • UBA-lid | merk: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 
 • UBA-lid | expertisepartner: € 140 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.
 • Standaard: € 280 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.

Deze training wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.