Contact

Unie van Belgische Adverteerders (UBA)
Buro & Design Center, Esplanade 1 Box 8, 1020 Brussel
Tél. : +32 (0)2 881 03 70

Hoe ons bereiken? 

Het Buro & Design Center ligt dichtbij het Atomium te Brussel, tegenover Paleis 11 van Brussels Expo en naast Trade Mart. Er is een directe aansluiting met de belangrijkste autowegen (Ring en A12) en het Brusselse metro-, tram-, busnet.

De kantoren zijn vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Met de wagen

De kantoren zijn vlot bereikbaar met de wagen maar hou zeker rekening met de files. Consulteer uw routebeschrijving. Er is een ruime gratis parking voorzien, aan de achterkant van het gebouw: Parking P3 en P2. U krijgt een jeton om de parking gratis te verlaten.

GPS-coördinaten voor het Buro & Design Center :
50°53'58.89" N
4°20'28.77" O

Met het openbaar vervoer

U vindt uw reisweg voor metro, bus, tram op de websites van de MIVB (in het Brussels Gewest) of De Lijn (in het Vlaams Gewest) of TEC (in het Waals Gewest).

  • De halte ‘Heizel’, waar metro (lijn 6), tram (lijnen 7 en 51) en bus (lijnen 84 en 88) stoppen, ligt op 350 meter van het Buro & Design Center.
    Ga naar rechts op de Keizerin Charlottelaan en na 350 meter vindt u het Buro & Design Center aan uw rechterzijde. Metroplan.

  • De halte 'Esplanade', waar tram 3 stopt, ligt op 750 meter.
    Steek de A12 over via de voetgangersbrug en neem op het einde van deze brug de rechtertrap. De eerste straat aan uw linkerkant is de Esplanade.

Langs welke ingang binnengaan?

U kan de hoofdingang gebruiken van het gebouw Buro & Design Center. Ons kantoor bevindt zich op de 6de verdieping.