Contact

Adres:
United Brands Association (UBA)
Buro & Design Center
Esplanade 1 Box 8
1020 Brussel

BTW-nummer: 
BE0407722078

Hoe ons bereiken? 

Het Buro & Design Center ligt dichtbij het Atomium te Brussel, tegenover Paleis 11 van Brussels Expo en naast Trade Mart. Er is een directe aansluiting met het Brusselse metro-, tram-, busnet en de belangrijkste autowegen (Ring en A12).

De kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen.

Met het openbaar vervoer

U vindt uw reisweg voor metro, bus, tram op de websites van de MIVB (in het Brussels Gewest) of De Lijn (in het Vlaams Gewest) of TEC (in het Waals Gewest).

  • De halte ‘Heizel’, waar metro (lijn 6), tram (lijnen 7 en 51) en bus (lijnen 84 en 88) stoppen, ligt op 350 meter van het Buro & Design Center.
    Ga naar rechts op de Keizerin Charlottelaan en na 350 meter vindt u het Buro & Design Center aan uw rechterzijde. Metroplan.

  • De halte 'Esplanade', waar tram 3 stopt, ligt op 750 meter.
    Steek de A12 over via de voetgangersbrug en neem op het einde van deze brug de rechtertrap. De eerste straat aan uw linkerkant is de Esplanade.

Met de wagen

De kantoren zijn bereikbaar met de wagen, hou rekening met de files. Er is een ruime parking voorzien aan de achterkant van het gebouw. Indien Parkings 2 en 3 volzet zijn, kunt u parkeren op Parking 1 die te bereiken is via de Atomiumlaan. Bekijk het parkingplan hier. U krijgt een jeton om de parking gratis te verlaten.