Building a meaningful brand

Academy > Training 24/7Building a meaningful brand

Hoe bouwt u een betekenisvol merk in de post-purpose era?

Training 24/7 Online
door Thomas Kolster

1. Introduction

Over deze training

Hoe bouwt u een betekenisvol merk?
Thomas Kolster, marketing activist en internationale keynote spreker vertelt er meer over.

Aan de hand van 12 hoofdstukken, gevolgd door vragen en opdrachten, leert u hoe u een succesvol, transformatief merk vormgeeft en de betekenisvolle marketing inzet die het merk tot leven brengt.

U leert onder meer hoe u ‘purpose-washing’ vermijdt en de ware legitimiteit van uw organisatie kunt vinden, hoe u een meer betekenisvolle en authentieke rol kunt spelen in het leven van mensen en hoe u grootschalige gedragsverandering kunt creëren en uiteindelijk de verkoop kunt stimuleren.

Ontdek hier het extra materiaal.

Lesgevers

  1. Thomas Kolster

    Thomas Kolster

    Founder & Creative Director, Goodvertising Agency

    Thomas Kolster is een marketingactivist met een missie om ondernemingen te overtuigen mensen en de planeet voorop te zetten. Als branding- en duurzaamheidsprofessional met ruim 20 jaar ervaring op de teller adviseerde hij Fortune 500-bedrijven, kleine start-ups, overheden, reclamebureaus en non-profitorganisaties. Hij is de oprichter van de wereldwijde Goodvertising-beweging die de aanzet gaf om de reclamewereld ten goede te veranderen. Daarnaast schreef hij twee boeken: ‘Goodvertising’ (Thames & Hudson, 2012) en ‘The Hero Trap’ (2020).

    Naast een internationaal vermaard keynotespeaker die in ruim 70 landen sprak op evenementen als TEDx, SXSW, D&AD & Sustainable Brands is hij columnist voor The Guardian, Adweek, The Drum en talrijke andere publicaties en een veelgevraagd jurylid op internationale awardshows zoals Cannes Lions en D&AD. Als gepassioneerd ondernemer en veranderingsfacilitator lanceerde hij verschillende invloedplatformen, waaronder Cph:Change en WhereGoodGrows. Het levensmotto van Thomas? Wees de verandering die je in de wereld wil zien!

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 13 mei 14:55

Ontdek meer als je inlogt

Log je in en krijg toegang tot een ruim aanbod aan content. 

Nog geen account? Creëer uw account hier.