Op welke manier heeft TikTok een impact op uw social media aanpak?

Het sociale media landschap is voortdurend in beweging. Er duiken nieuwe platformen op en nieuwe manieren om content te creëren en te verspreiden, zoals TikTok. Hoe gaat u als merkenbouwer hiermee aan de slag? 

UBA Buro & Design Center - Room Esplanade

  • UBA Buro & Design Center - Room Esplanade

Adres: UBA - Buro & Design Center - Gelijkvloers

Esplanade 1 Box 8, 1020 Brussel

Het Buro & Design Center ligt te Brussel, tegenover Paleis 11 van Brussels Expo en naast Trade Mart. Er is een directe aansluiting met de belangrijkste autowegen (Ring en A12) en het Brusselse metro-, tram-, busnet.

De kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen.

Met het openbaar vervoer

U vindt uw reisweg voor metro, bus, tram op de websites van de MIVB (in het Brussels Gewest) of De Lijn (in het Vlaams Gewest) of TEC (in het Waals Gewest).

  • De halte ‘Heizel’, waar metro (lijn 6), tram (lijnen 7 en 51) en bus (lijnen 84 en 88) stoppen, ligt op 600 meter van het Buro & Design Center.
    Ga naar rechts op de Keizerin Charlottelaan en na 350 meter vindt u het Buro & Design Center aan uw rechterzijde. Metroplan.

  • De halte 'Esplanade', waar tram 3 stopt, ligt op 500 meter.
    Steek de A12 over via de voetgangersbrug en neem op het einde van deze brug de rechtertrap. De eerste straat aan uw linkerkant is de Esplanade.

Met de wagen

De kantoren zijn bereikbaar met de wagen, hou rekening met de files. Er is een ruime parking voorzien aan de achterkant van het gebouw. Indien Parkings 2 en 3 volzet zijn, kunt u parkeren op Parking 1 die te bereiken is via de Atomiumlaan. Bekijk het parkingplan hier. U krijgt een jeton om de parking gratis te verlaten. 

Esplanade 1 , 1020 Brussels
  • 2023
  • Content
  • Media

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.