UBA Media Date 2023

The path to strong communication

UBA Media Date 2023

Dolce La Hulpe

  • Dolce La Hulpe
  • Dolce La Hulpe

Chaussée de Buxelles 135
1310 La Hulpe 

! Omwille van werkzaamheden raden we u aan Waze te gebruiken voor de beste route. Bekijk hieronder de gedetailleerde routebeschrijvingen. 

OMLEIDING VOOR MOTORVOERTUIGEN

  • We raden u aan Waze te gebruiken en Brusselsesteenweg 135, op 1310 Terhulpen als bestemming in te voeren om de beste route te krijgen, afhankelijk van het dagelijkse verkeer.

  • KOMENDE VAN DE RING RO ZUID OF NOORD: Neem de Groenendaelsesteenweg en volg de afwijkingsborden tot Hoeilaart treinstation en volg dan de afwijkingsborden voor fietsen tot je aan het kruispunt tussen Meutedreef en Brusselsesteenweg komt.  Sla linksaf, let op de fietsen die kunnen oversteken en sla rechtsaf bij de ingang van het hotel.

  • KOMENDE VAN E411, doorrijden tot afrit 3 - Terhulpen Genval Overijse. Daar neemt u de Terhulpsesteenweg (N253) naar het centrum van Terhulpen.  Volg de omleiding naar het kasteel van La Hulpe en ga verder op Brusselsesteenweg (N275).

Met de bus: 

Vanaf de stations van La Hulpe of Groenendaal neemt u de bus TEC 366. Klik hier voor meer informatie over de dienstregeling van deze lijn. Houd er echter rekening mee dat de bus stopt bij de Chaussée de Bruxelles. Je zult ongeveer 1 km over een privéroute moeten lopen om het hotel te bereiken.

Met de auto:

Vanuit het stadscentrum van Brussel:
Volg de Steenweg Terhulp aan de Groenendaal-brug. Bij het stoplicht, slaat u rechtsaf en volgt u de richting Genval / Charleroi / Waterloo. Neem de eerste weg links richting Genval. Volg de weg ongeveer 3 km (2 mijl) totdat u bij de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel aan de rechterkant komt.

Vanuit Bergen / Bergen of Tournais / Doornik:
Neem de snelweg E42 / E19 richting Brussel. Volg de ring R0 in de richting van Namur / Namen - Zaventem. Neem de afslag Hoeillaart - Boisfort-Genval. Neem vervolgens de eerste straat rechts bij het stoplicht richting Genval. Volg deze weg ongeveer 3 km (2 mijl) totdat u de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel aan de rechterkant bereikt.

Vanuit Charleroi:
Neem de snelweg A54 richting Brussel. Volg de ring R0 in de richting van Namur / Namen - Zaventem. Neem de afslag Hoeillaart - Boisfort-Genval. Neem de eerste straat rechts bij het stoplicht richting Genval. Volg deze weg ongeveer 3 km (2 mijl) totdat u de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel aan de rechterkant bereikt.

Vanuit Namen / Namen:
Neem de snelweg E411 richting Brussel. Volg afslag 3 Overijse / Terhulpen. Sla linksaf en rij rechtdoor op de rotonde bij het station van La Hulpe. Steek de winkelstraat over en ga rechtdoor bij de volgende rotonde. Sla bij de eerste verkeerslichten rechtsaf richting de ring Brussel RO. Rijd voorbij de ingang van "Chateau de Terhulpen" (aan de linkerkant). De ingang van het hotel Dolce La Hulpe Brussels bevindt zich aan de linkerkant.

Vanuit Antwerpen, Gent, Brugge, Oostende:
Rijd richting de Brusselse ring R0 en volg in de richting van Namen / Namen. Blijf de ring R0 volgen en rij rechtdoor (via de tunnel onder de kruising waar R0 de snelweg oversteekt richting Namen - Luxemburg). Volg ongeveer 6 km (4 mijl) en neem de afslag Genval - Hoeilaart - Brussel. Steek het eerste verkeerslicht over en sla linksaf richting Genval / La Hulpe bij het tweede verkeerslicht. Volg deze weg ongeveer 3 km (2 mijl) totdat u de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel aan de rechterkant bereikt.

Chaussée de Bruxelles 135 , 1310 La Hulpe
  • Event
  • 2023

Prijzen

Dit evenement is exclusief voor UBA merkenleden en de top van onze expertisepartners die hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen hebben.

Kosteloos annuleren kan tot en met 31/07/2023. Voor inschrijvingen die na deze datum worden geannuleerd, blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

Indien u vragen heeft omtrent uw inschrijving, gelieve ons te contacteren via contact@ubabelgium.be.