UBA Media Date 2023

The path to strong communication

UBA Media Date 2023

Sprekers

 1. Bart De Pauw

  Bart De Pauw

  Moderator UBA Media Date, Chief Business Intelligence Officer Group M

  Bart De Pauw is een mediaprofessional met ruim 30 jaar ervaring op de teller. Hij is Chief Business Intelligence Officer bij GroupM en heeft een eigen consultancybureau. Bart is naar goede gewoonte onze moderator op de UBA Media Date. 

 2. Grace Kite (UK)

  Grace Kite (UK)

  Economist and Founder of Magic Numbers

  Grace is een bedrijfseconoom die in haar 20-jarige carrière als econometrist de effectiviteit in alle denkbare reclame-inkoopcategorieën analyseerde. Onder haar impuls werd in 2010 Magic Numbers opgericht. 

  Grace is begiftigd met het soort people skills dat je maar zelden bij datamensen ziet. Het zorgt ervoor dat ze verhalen zo weet te vertellen dat ze verandering in gang kunnen zetten. Daarom sterven haar bevindingen nooit een stille dood. Integendeel, ze geven de zakelijke doelstellingen en de loopbaandoelen van klanten juist een enorme boost. 

  Haar werk leverde 12 IPA Effectiveness Awards op, waaronder de Grand Prix voor Cadbury, en ze werkte voor Heineken aan een campagne die uiteindelijk met de Grand Prix beloond zou worden op Cannes Lions. Grace was voorzitter van de technische jury op de IPA Awards in 2022 en jurylid op de WARC Awards for Effectiveness.Ze schrijft geregeld voor Marketing Week en WARC. 

  In 2021 riep Grace de Advertising Research Community (ARC) bijeen, met de steun van IPA. De ARC is een initiatief dat gegevens verzamelt van cases die niet in de prijzen vielen om zo meer te weten te komen over effectieve marketing. De analyse wordt geëvalueerd door vakgenoten en de ARC nodigt econometristen wereldwijd uit om hun steentje bij te dragen.

 3. Mark Ritson (AUS)

  Mark Ritson (AUS)

  Virtual Marketing Professor - On Screen

  Mark werkte 25 jaar lang als marketingprofessor aan o.a. de London Business School, de universiteit van Minnesota, Melbourne Business School en als gastprofessor aan MIT Sloan en SMU. Met zijn Mini-MBA won hij massa's prijzen, waaronder die van beste lesgever aan LBS, MIT & MBS.

  Hij was vele jaren merkenconsultant waarvan ook dertien jaar lang bij LVMH.

  Al 20 jaar schrijft hij een wekelijkse column voor Marketing Week. Hij won vier keer de prijs van Columnist van het Jaar op de PPA Press Awards, de hoogste onderscheiding voor tijdschriftjournalistiek in het VK. Zijn meer educatieve publicaties omvatten artikels in het Sloan Management Review, het Harvard Business Review, het Journal of Advertising en het Journal of Consumer Research.

 4. Minister Dalle

  Minister Dalle

  Vlaams minister van Brussel, Jeugd, Media en Armoedebestrijding
 5. Mira De Maeyer

  Mira De Maeyer

  President UBA, VP & General Manager Perrigo Benelux, Perrigo

  Als hoofd van de board van UBA verwelkomt ze jou op de UBA Media Date. Mira is eveneens VP & General Manager Perrigo Benelux. 

 6. Vincent Fosty (BE)

  Vincent Fosty (BE)

  Deloitte - TMT Industry Leader

  Vincent is Partner in de strategische cel van Monitor Deloitte, gevestigd in Brussel. Hij leidt de Telecom, Media & Entertainment cellen van Deloitte in Noord- en Zuid-Europa. De afgelopen 30 jaar heeft hij zijn klanten in Europa geadviseerd bij het begrijpen van de nieuwe marktdynamiek, het ontwikkelen van hun groeistrategieën en digitale transformatietrajecten. Hij is een frequent auteur en docent over de evolutie van de digitale consument en de mediasector in het algemeen.

 • Event
 • 2023

Prijzen

Dit evenement is exclusief voor UBA merkenleden en de top van onze expertisepartners die hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen hebben.

Kosteloos annuleren kan tot en met 31/07/2023. Voor inschrijvingen die na deze datum worden geannuleerd, blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

Indien u vragen heeft omtrent uw inschrijving, gelieve ons te contacteren via contact@ubabelgium.be.