Influencer E-marketing

Hoe laat ik influencers de berichten verspreiden die ik wil dat ze verspreiden?

 • Master Class

Sprekers

 1. Carole Lamarque

  Carole Lamarque

  Founding Partner, Duval Union Consulting

  Carole Lamarque is gepassioneerd door Strategic Marketing, het lanceren van innovaties en nieuwe technologieën.
  Haar liefde voor innovatie werd gevoed door de energiesector (Shell / Electrabel) en Sanoma Media. De meest disruptieve leerschool is de ICT-sector (Proximus/Telenet/Mobile Vikings), waar ze verschillende jaren voor werkt.
  Ze plaatst Digitale media in het middelpunt van een geïntegreerd marketing plan, met Influencer Marketing als belangrijkste succesfactor voor nieuwe en gevestigde markten. Carole denkt klantgericht en kan 360° marketing campagnes conceptualiseren die gericht zijn op omzetverhoging en een merk en imago opbouwen. Ze maakt ook deel uit van de VRT Expert Database en het Straffe Madammen project.

  Boeken:

  Unfair Advantage, oktober 2018, LannooCampus 

  Hoe Cheetah ben jij?
  Zet je Concurrentie buitenspel door zelf voluit te gaan

  Als de wereld een dorp wordt, moet jouw bedrijf naast de wereldspelers kunnen blijven staan. Dat kun je door volop in te zetten op je Unfair Advantage. Niet om beter te zijn dan de marktleider, maar om vanuit je extreem unieke identiteit de speler te worden die iedereen benijdt. De beste concurrentie is nog steeds geen concurrentie.

  Als je je Unfair Advantage wilt uitspelen, moet je denken en doen als een cheeta. Door onder meer je snelheid, focus, territorium en wendbaarheid op punt te zetten, laat je je concurrenten gissen naar je aantrekkingskracht en zet je jezelf in de schijnwerpers.

  Met een helder model, uitgewerkte denkoefeningen, getuigenissen van topmanagers en de juiste cases toont dit boek hoe je je Unfair Advantage definieert en uitbouwt. Daarmee is er geen enkel excuus meer: volg het stappenplan en word extreem uniek en consistent eigenzinnig, blijf relevant en geef je klanten een magnetische meerwaarde over een lange periode.

  Influencers, maart 2017, LannooCampus

  Wie zijn ze? Waar vind je hen? En hoe ontsteken ze de vlam?
  Eerste boek dat het totaalplaatje van influencer marketing schetst voor de Europese markt

  Influencer marketing is trending. Marketingplannen die inzetten op mond-tot mondreclame genereren twee keer zo veel verkoopresultaten. Maar niet alle aanbevelingen die circuleren, zijn relevant. Want wat in Amerika werkt, geldt niet zomaar in België en Nederland. INFLUENCERS is het eerste boek dat het totaalplaatje van influencer marketing schetst. Het laat iedere CEO, CMO en potentiële trendsetter inzien hoe je een boodschap kan verspreiden en geeft je een stappenplan om te beslissen over het soort magnetische content, het tijdstip en het type influencer waarop je het best inzet. Dit boek toont je hoe je een vernieuwde marketing- en communicatiestrategie kan ontwerpen die de basis vormt van het Influencer Marketing Canvas. Dit Canvas plaatst je doelen, acties en influencers op een tijdlijn en helpt je aan een helikopterblik voor de interne stakeholders.

 • Beginner
 • 2023
 • Content

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

 • UBA-lid | merk: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 
 • UBA-lid | expertisepartner: € 215 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.
 • Standaard: € 430 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.