Welke plaats heeft Retail Media in uw communicatiemix?

Het Belgische retaillandschap ondergaat, zowel online als offline, een snelle transformatie en speelt een steeds prominentere rol voor adverteerders en merken, waardoor steeds meer reclamemakers zich op dit medium beroepen. Neem op 11 oktober deel aan de Expert Community Media en ontdek de opkomende trends en strategieën in retail media.

Tijdens deze Expert Community wordt u doorheen het begrip retail media gegidst en krijgt een zicht op wat het precies inhoudt. Havas en Publicis Groupe lichten toe hoe het Belgische retaillandschap eruitziet, wat de impact ervan is op het consumentengedrag maar vooral hoe het reclame-ecosysteem hierdoor een nieuwe vorm krijgt. 

Daarnaast komen enkele interessante casestudies en praktijkvoorbeelden aan bod. Deze illustreren het potentieel en de creativiteit van retail media, ook wanneer u in een sector werkt die met retail niets gemeen heeft.

Dit is een unieke kans om ervaringen en inzichten te delen en waardevolle kennis op te doen over retail media.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Inschrijven
  • 2023
  • Media

Geen plaatsen beschikbaar. Wilt u op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.