E-mail Marketing

Hoe zorg ik ervoor dat mijn e-mailcampagnes de beste respons opleveren?

 • Master Class
  Online
Niveau: Beginner Taal: Dutch

Sprekers

 1. Tamara Gielen

  Tamara Gielen

  Consultant, speaker & trainer, Plan to Engage

  Tamara Gielen verstuurde haar eerste e-mail campagne in 2001 en raakte vrij snel gepassioneerd door het medium. Na 6 jaar zelf aan de knoppen te hebben gedraaid bij bedrijven zoals Cognos en eBay, besloot ze eind 2007 haar carrière een andere wending te geven, en ging ze aan de slag bij OgilvyOne Worldwide als strategisch consultant. Een jaar later startte ze haar eigen consulting bedrijf en levert ze advies, opleidingen en ondersteuning op vlak van eCRM en e-mail marketing aan zowel Belgische als internationale bedrijven. Meer info op www.PlanToEngage.com.

  Boek:

  E-mailmarketing, tips, tricks en strategieën: Wat gebeurt er als twee vooraanstaande professionals de handen in elkaar slaan? Dan ontstaat er een regenboog aan ideeën en zo ook met dit boek. Tamara Gielen (één van ’s werelds top influencers en thought leaders op vlak van e-mailmarketing) en Hans Smellinckx (al meer dan 15 jaar expert Omni-channelmarketing voor merken zoals Coca-Cola, Ikea en Artoos) presenteren u met dit boek een heuse handleiding om e-mailmarketing strategisch te integreren in uw marketing.
  In dit boek, geschreven in gewonemensentaal, vindt u praktische tips en een heleboel voorbeelden waarmee u aan de slag kunt gaan. Geen wollige strategieën en complexe operationele oefeningen, maar een direct toepasbaar verhaal om met e-mailmarketing uw doelgroep te inspireren, te teasen en te converteren.
  Het boek is te koop in de boekhandel of bij de spreker gedurende de opleiding (29€). 

 • 2022
 • Content

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

 • UBA-lid | merk: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 
 • UBA-lid | expertisepartner: € 140 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.
 • Standaard: € 280 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.

Deze training wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.