Training 24/7: Video opleidingen die altijd en overal beschikbaar zijn zodat u op uw eigen ritme kan bouwen aan uw kennis

Ontdek het aanbod

Customer Experience Trends and Measurement

De UBA Expert Community CMI legt de focus op alles wat verband houdt met marktonderzoek en de analyse van de attitudes, noden en het gedrag van de consument. 

Taal: French Dutch English

Op 14 september gaan we dieper in op: Customer Experience: we weten allemaal dat een goede klantervaring steeds belangrijker wordt, maar welke rol kunnen merken hierin spelen en hoe evolueert het meten van customer experience?

Verrijk uw expertise en schrijf u in. We ontmoeten u graag bij de UBA op 14 september. We verwelkomen jullie voor ontbijt om 9 uur. De expert community verloopt van 9.30 tot 12.30 uur.

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop peers specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.

Inschrijven
  • 2022
  • Research & Insights

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.