Customer Experience Trends and Measurement

De UBA Expert Community CMI (Consumer & Market Insights) legt de focus op alles wat verband houdt met marktonderzoek en de analyse van de attitudes, noden en het gedrag van de consument. 

Taal: French Dutch English

Hoe kunnen merken het gedrag van consumenten beïnvloeden en welke evolutie is er in de technieken om de Customer Experience te meten?

Op 14 september gaan we hier dieper op in. We weten allemaal dat een goede klantervaring steeds belangrijker wordt, maar welke rol kunnen merken hierin spelen en hoe evolueert het meten van de Customer Experience?

Verrijk uw expertise en schrijf u in. We ontmoeten u graag bij de UBA op 14 september. 

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop peers specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.

  • 2022
  • Research & Insights

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.