Welke datavaardigheden heb ik nodig om mijn merk te ontwikkelen?

In deze Expert Community bespreken we welke dataspecialiteiten en -vaardigheden nodig zijn om een sterke marketingstrategie te ontwikkelen. We zullen ook ingaan op de kwestie van privacycontrole voor databeheerders.

Datavaardigheden zijn in heel wat bedrijven de heilige graal. Een goed databeheer helpt de onderneming te groeien en verbetert de gebruikerservaring. Data zijn onmisbaar geworden voor de ontwikkeling van een marketingstrategie. 

Een marketingstrategie zonder data is ondenkbaar geworden. Maar welke specialiteiten zijn onmisbaar? 

In deze Expert Community bespreken we welke dataspecialiteiten en -vaardigheden nodig zijn om een sterke marketingstrategie op te zetten. We zullen ook ingaan op de kwestie van privacycontrole voor databeheerders.

Bevestigde sprekers voor deze sessie:

  • Welke dataspecialisaties zijn belangrijk voor marketing? - Peter Depypere, Partner Data Science & Analysis en Charles Cuigniez, Delivery Lead Data Science & Analysis, element61
  • Hoe organiseer je een datagedreven marketingteam? - Jonas Verhaeghe, Sr. Marketing Technologist, Untold Martech
  • Flexibiliteit in gegevensbeheer - Sophie Angenot, QuaData

Deze sessie wordt gezamenlijk georganiseerd door de Expert Community Data & Technology en de Expert Community Media als onderdeel van het initiatief 'Privacy and Data Protection to build trust in your brand'.

  • 2023
  • Data & Technology
  • Media
  • Privacy

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.