De opkomst van in-housing: waar staan we in België?

Wat zijn de nieuwste trends in in-housing, en wat kan u als adverteerder doen om uw slaagkansen te vergroten?

De reclamesector blijft evolueren en steeds meer bedrijven wenden zich tot in-housing om de controle over hun marketingactiviteiten en hun doeltreffendheid te vergroten. Maar wat zijn de nieuwste trends in in-housing, en wat moeten adverteerders doen om hun slaagkansen te vergroten?

Neem deel aan onze Expert Community, waar we deze en andere vragen in detail bespreken. We gaan dieper in op de voordelen en uitdagingen van in-housing en delen best practices en strategieën om succesvol te zijn.

Daarnaast stellen we de resultaten voor van een vragenlijst ingevuld door UBA-leden. Aan de hand van deze vragenlijst wilden we inzicht krijgen in de trends in in-housing, de voordelen en obstakels in onze markt en hoe in-housing uw resultaten een boost kan geven.

Agenda:

  1. Presentatie en ervaringen delen door fma
  2. Best practices en voordelen/obstakels van in-housing door PitchPoint
  3. Presentatie resultaten onderzoek naar in-housing door fma en UBA

Dit is een unieke gelegenheid om waardevolle inzichten en kennis te verwerven van uw sectorgenoten.

Mis deze kans niet om te netwerken, ervaringen te delen en meer te ontdekken over de nieuwste trends in in-housing.

  • 2023
  • Media
  • Agency

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.