Freelance Line

freelance line.png

Een tijdelijke werkkracht nodig?

Dankzij Freelance Line vindt u snel de geschikte freelance medewerker. We werken hiervoor samen met de organisatie 'The Maffia' (Cronos Groep).

The Maffia heeft een community van 5.000 professionals die u op tijdelijke of meer lange termijnbasis kunnen helpen. Zij staan voor een nieuw transparant en voordeliger businessmodel, waar zowel de freelancer als bedrijven extra baat bij hebben. Ze interviewen & screenen de kandidaten en stellen de meest geschikte mensen aan u voor. Een vergoeding wordt pas gevraagd wanneer de persoon ook echt ingehuurd wordt. No cure no pay. Wanneer de freelancer ingehuurd wordt, neemt The Maffia geen marge op het dagtarief. Ze werken met een Finder’s Fee.

Welk voordeel heb ik als lid van UBA?

De meeste recruitment bureaus werken met een marge op het tarief van de freelance medewerker. The Maffia werkt met een Finder’s fee. Gemiddeld komt de finder’s fee op 25 euro/dag. UBA-leden betalen de eerste maand van de opdracht geen finder’s fee.

Zeg ons wat u zoekt

Logo The Maffia.png

The Maffia werd opgericht in 2003 en is onderdeel van de Cronos Groep. De freelancers zijn sterk in digitale marketing & communicatie, audiovisual & advertisement. Expertise gaat van Copywriting, Content Management, Inbound marketing, Visual Design, Translation, Social Media, Event Management, Gaming tot Voice Over, Visual design en Web development.