UBA blijft vernieuwen. Content op maat van uw interesses

Resized_Happy-young-woman-with-colorful-latex-balloons-457080187_1733x1733.jpg

Deze zomer introduceerde UBA een nieuwe website, met extra functionaliteiten en meer content. Meer dan ooit ligt onze focus op het aanbieden van relevante content rond marketing & communicatie. Voor de 300 merkenbouwers die lid zijn van UBA, maar ook voor de volledige sector en al wie bij wil blijven met wat leeft in de sector.

De nieuwe UBA website, wat verandert er?

Meer inhoud

Wij screenen het nieuws uit de sector, maken analyses, geven duiding bij complexe dossiers en verklaren de buzz-words. Op die manier blijft u altijd up-to-date. 

Gebruiksvriendelijk en met content op maat

  • Alle content op de website kan u voortaan vlot raadplegen op smartphone en tablet

  • De nieuwsberichten en insight artikels zijn geclusterd in 12 thema’s, van Agency Management en Marketing Technology tot Shopper Marketing en Strategy & Branding

  • Dankzij het geïntegreerde CRM systeem kan u een eigen login aanmaken waarmee u zich vlot kan inschrijven voor activiteiten etc.

  • Via ‘My UBA’ kan u zelf uw gegevens en interessedomeinen beheren. Wie zijn interessedomeinen ingevuld heeft, krijgt content op maat aangeboden.

Deze vernieuwing kadert in onze ambitie om toekomstbestendig te zijn en relevante service en content te bieden voor onze leden en alle merkenbouwers.