Ontmoet Daniel Levine. Trends in Technology. Revolutionizing the Way We Work, Live and Consume.

UBA speaker  - Daniel.jpg

Weten wat er nú gebeurt, volstaat niet om een bedrijf te leiden. Wie niet weet wat de toekomst brengt, kan het wel schudden. 

‘De ultieme goeroe van wat hip is’ (CNN). ‘Een genie’ (Elle Magazine). Superlatieven schieten tekort als het gaat over Daniel Levine, een van de meest gerenommeerde trends experts ter wereld. Hij is dan ook een veelgevraagde gast in televisie- en radioshows. Daniel is Executive Director van het New Yorkse trendbureau ‘The Avant-Guide Institute’ en helpt klantgerichte bedrijven wereldwijd relevanter te werken, met meer aandacht voor innovatie en rendement. 

Trek uw jetpack aan voor een spectaculaire vlucht langs de meest spectaculaire en nuttige technologische trends die de wereld op z’n kop zullen zetten. Grijp uw kans om voorsprong te nemen met Daniels sneakpreview van de gezondheid, huisvesting, mode, voeding, entertainment en reizen van morgen. Van morgen? Van overmorgen!

Daniel is één van de internationale topsprekers die u live aan het werk kunt zien tijdens de UBA Trends Day op 15 maart 2018 in Brussels Expo. Ontdek hier het programma.

Data & Technology