Ontmoet David Mattin. Consumer Trends - Win in the Expectation Economy: Five Key Consumer Trends

UBA speaker  - David Mattin.jpg

Er zijn geen zekerheden meer! Oh nee? Toegegeven, de verwachtingen van de consument veranderen sneller dan een mens met zijn ogen kan knipperen.

Eerst schreef hij voor de media, nu schrijven de media over hem. David Mattin begon zijn carrière als journalist bij The Times in Londen en berichtte er over economie, innovatie en trends. Dat doet hij nu nog, als Global Head of Trends & Insights bij TrendWatching. Zijn visie over technologische, sociale en culturele veranderingen verschijnen geregeld in diverse publicaties, van Fast Company tot The Guardian en Google Think Quarterly. David schreef en presenteerde ook documentaires voor BBC Radio 4. Vandaag staat hij aan het hoofd van het wereldwijde team van analisten van TrendWatching. Hij is de auteur van het boek Trend-Driven Innovation.

David detecteert vijf consumententrends die op de radar zouden moeten staan van elke marketeer, merkstrateeg, bedrijfsleider en CEO. David reikt u een gps aan die de richting bepaalt van – of toch op zijn minst de inspiratie levert voor – uw volgende campagne, uw nieuwe merk, uw langetermijnstrategie. Die trends grijpt hij niet zomaar uit de lucht. Gesp u vast voor een wilde rit in de rollercoaster langs innovaties en ideeën uit alle mogelijke sectoren van over heel de wereld.

David is één van de internationale topsprekers die u live aan het werk kunt zien tijdens de UBA Trends Day op 15 maart 2018 in Brussels Expo. 
Ontdek hier het programma.

Research & Insights