Ontmoet Joseph Jaffe.Trends in Strategy & Branding - If You Can’t Beat ‘em, Join ‘em: The Brand-Startup Imperative

Er is één constante: de wereld verandert voortdurend en onherroepelijk. Grote bedrijven blijven stuntelen.

Kijk door de ogen van Joseph Jaffe en zie: een nieuwe wereld! Joseph is een onbetwiste leider in innovatiemarketing. Met zijn innovatiebureau Evol8tion, LLC begeleidt hij bedrijven rond digitale acceleratie, samenwerkingen met start-ups en cultuurtransformatie. Onder zijn klanten zijn kleppers als Nestlé, Purina, Mondelēz International, Colgate Palmolive en Steelcase. Zijn soms provocatieve inzichten pende hij neer in vier boeken, waaronder de bestsellers Flip the Funnel: How to use existing customers to gain new ones en Z.E.R.O. - Zero Paid Media as the New Marketing Model. Geen wonder dat The New York TimesBusiness Weeken USA Today hem graag in hun kolommen opnemen.

Gevestigde waarden gaan ten onder. In hun plaats schieten start-ups als paddenstoelen uit de grond. De status-quo geraakt verstoord. Merken dreigen gemeengoed te worden en marketing wordt steeds meer naar de achtergrond verdrongen. En nu het goede nieuws: er zijn reddingsboeien!

Span start-ups voor uw kar, werk met hen samen om u te onderscheiden en te evolueren. Uw gids voor dit avontuur: Joseph Jaffe.

Joseph is één van de internationale topsprekers die u live aan het werk kunt zien tijdens de UBA Trends Day op 15 maart 2018 in Brussels Expo. 
Ontdek hier het programma.

Brand Strategy