Ontmoet Daren Poole. Trends in Creative Advertising - Man versus Machine and the Quest for ROI

2- UBA speaker  - Daren.jpg

Ruimt binnen de mainstream communicatie HI (human intelligence) plaats voor AI (artificial intelligence) in 2018?

“De benen zijn de wielen van de creativiteit”, zei Albert Einstein. In die gevleugelde woorden, schuilt veel waarheid, bewijst Daren Poole. Daren loopt lange afstanden én Daren leidt met succes de afdeling Creative Development van Kantar Millward Brown – in 55 landen actief in onderzoek naar merken, media en communicatie. Overal ter wereld legt hij uit hoe je met weldoordachte communicatie merken kunt creëren die op een betekenisvolle manier anders zijn. Darens inspirerende arsenaal: de best practices uit de creatieve sector. Hij was jurylid van de Australische Effies en B&T Awards.

Als AI-driven insights en AI-generated advertising tot de orde van de dag behoren, verwatert de menselijke inbreng dan tot het bijna niets meer voorstelt? Kunnen machines even creatief zijn als mensen en kunnen ze de consument emotioneel aanspreken? Of leveren zij de productiviteit die van adverteerders wordt verwacht? Daren Poole kijkt dwars door de trends en de buzz-words heen en trakteert u op zijn ongezouten visie – hoe (on)comfortabel die voor u ook mag zijn.
Daren is één van de internationale topsprekers die u live aan het werk kunt zien tijdens de UBA Trends Day op 15 maart 2018 in Brussels Expo. Ontdek hier het programma.

Data & Technology Research & Insights