Nieuwe CMC cyclus van start in september

CMC 3.3.jpg

Wilt u een jong marketingtalent in uw bedrijf een duwtje in de rug geven? Hem of haar helpen om het beste van zichzelf te geven?

Dat kan. Dankzij het “Communication Management College”, de fel geprezen opleidingscyclus en speerpunt van UBA Academy. Het Communication Management College is een communicatieopleiding van topniveau.

Deelname aan de opleiding is inbegrepen in de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van uw bedrijf. De opleiding is uitsluitend bestemd voor adverteerders met maximaal 3 jaar ervaring in de communicatiesector. In vier/vijf dagen tijd ontwikkelt uw jong talent zich tot een MarComdeskundige. Wat niets dan voordelen biedt: de motivatie neemt toe, de campagnes worden doeltreffender en de resultaten verbeteren.

We starten in september 2018 met een nieuwe cyclus. De opleiding gaat door op 27 september, 18 oktober, 8 november, 6 december en 9 januari 2019Bekijk het programma en de inschrijvingsvoorwaarden op onze website.
Elk UBA-lidbedrijf kan 1 persoon inschrijven. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en de 'rule' is "First in, first served". Inschrijvingen lopen via Joanne Reyners, Training Coordinator UBA Academy, training@ubabelgium.be.

Deze bedrijven hebben al een medewerker ingeschreven: 

- 2dehands.be
- Alpro
- Armonea
- Belgian Paralympic Committee
- Beobank
- Danone
- Deutsche Bank
- Essent 
- Ethias
- Golazo
- Hanes (DBApparel)
- Harol
- Kruidvat
- Lidl
- Mastercard
- Mondelez
- Moore Stephens
- Pepsico
- Renewi
- Samsung
- Telenet
- Val-I-Pac
- Velux