Vier nieuwe voorzitters voor de UBA Expert Communities

Businesswoman-giving-presentation-on-future-plans-to-colleagues-576902490_2125x1416.jpeg

Jelle Deconinck (Barco), Aurore Devos (The Walt Disney Company), Céline Batteauw (Thon Hotels) en Valérie Bracke (KBC) werden onlangs benoemd tot voorzitter van een Expert Community.

De voorzitter van een Expert Community vervult een belangrijke rol bij UBA. Hij of zij vertegenwoordigt nl. mee de Belgische adverteerder. Dankzij zijn of haar expertise, betrokkenheid en netwerk drukt de voorzitter zijn stempel op de werking van zijn Expert Community en zet de koers uit die de onderwerpen waar zijn community zich over buigt, beïnvloedt.

Dat belang overtuigde enkele nieuwe mensen om zich bij UBA aan te sluiten en de leiding van een Expert Community op zich te nemen. Deze zomer beslisten 4 prominenten om toe te treden tot het college van voorzitters:

  • Jelle Deconinck (Marketing & Communications Director bij Barco) zal samenwerken met Ingrid Stoffels (Markets, Marketing and Communications Director bij KPMG) om de Expert Community B2B Communication verder te ontwikkelen.
  • Aurore Devos (Head of Digital Marketing & Senior Manager Media bij The Walt Disney Company) zal het team van voorzitters van de Expert Community Paid Media komen versterken. Haar visie van hoe het medialandschap zal evolueren zal een meerwaarde zijn voor de werking van deze groep.
  • Céline Batteauw (Marketing And Public Relations Manager bij Thon Hotels) zal haar professionele ervaring inzetten om de Expert Community Omnichannel & Sales in goede banen te leiden, samen met Peter Janssen (General Manager bij SMA).
  • Valérie Bracke (Head of Brand, Media & Communication bij KBC) komt aan het hoofd van de gloednieuwe Expert Community Agency Management.

UBA wenst alle voorzitters van de Expert Communities die hun expertise, tijd en energie in dienst stellen van de leden van UBA, veel succes.