Verlenging actie gratis tickets voor de interieurbeurs Cocoon

Cocoon

COCOON, de gezelligste woon- en interieurbeurs van België inspireert ieder jaar liefhebbers van design en decoratie en laat zien hoe gemakkelijk het kan zijn om je interieur met enkele accenten een heel andere look te geven.

Dankzij onze samenwerking met de organisator, kunnen we u een gratis ticket aanbieden, geldig voor toegang voor 4 personen. Cocoon loopt nog tot en met zondag 25 november in Brussels Expo. Deze actie is exclusief voorbehouden voor UBA-leden.

In 3 Paleizen - 3, 4 en 8 - focust COCOON zich dit jaar op 3 centrale thema’s.

  • Het eerste thema waar COCOON voor koos, is:, La vie en curry, waarbij je jouw interieur letterlijk en figuurlijk meer pit geeft met enkele “curry gele”  decoratiestukken of een opvallende kleur op je muur.
  • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… We leven vaker op kleinere oppervlaktes, maar door het toevoegen van spiegels creëer je het gevoel van ruimte!
  • Met het laatste thema, ‘wanneer een decoratieartikel kunst wordt’, staan we stil bij hoe basisvoorwerpen het interieur aankleden en van het huis een kunstgalerij maken.

Tijdens de beurs worden er tal van activiteiten voor zien om alle zintuigen te prikkelen. Naast de zorgvuldig opgebouwde stands van onze 200 exposanten kan je ook de handen uit de mouwen steken in een van onze workshops, even op rust komen, genieten in de champagne bar en je helemaal laten gaan in de shopping zone.

Afspraak in Brussels Expo!

Hoe deelnemen? Vul het formulier in. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.