We verwelkomen 4 nieuwe leden: Architas, Cevora, Eiffage en Werner & Mertz

newmembers_2018.jpg

- Architas concentreert zich op de zoektocht naar en de analyse van externe fondsen en de ontwikkeling van eenvoudige en geïntegreerde beleggingsoplossingen. Ze staat in voor de selectie van externe fondsen binnen de AXA groep in Europa en beheert meer dan 43 miljard euro. 

Cevora is dé learning & development partner van 440.000 bedienden en 55.000 bedrijven. Cevora helpt bedienden om zich voor te bereiden op de beroepen van morgen. En om hun talenten te ontwikkelen, zodat de bedrijven veerkrachtig blijven.

- De groep Eiffage, die deel uitmaakt van de top 3 van Europese leiders in de bouw en concessies, financiert, ontwerpt, realiseert, exploiteert en onderhoudt gebouwen, terreinen en infrastructuren over de hele wereld. 

- Werner & Mertz is een Duits familiebedrijf dat zichzelf positioneert als  een innovatief en pionier bedrijf op de markt van ecologische schoonmaakproducten. Het merk Frosch biedt een geheel gamma aan van alternatieve producten voor het huishouden met respect voor het milieu en de gezondheid, en met flessen die gemaakt zijn met 100% gerecycleerd (en recycleerbaar) plastic.

Ontdek meer als je inlogt

Log je in en krijg toegang tot een ruim aanbod aan content. 

Nog geen account? Creëer uw account hier.