A chat further. Much further.

Met veel plezier nodigen we u uit om een rol spelen in onze themareeks 'Advertiser-Agency Collaboration'

A chat further. Much further.

UBA zal in de zomer een tiental videofilmpjes uitzenden over de relatie tussen merken en reclamebureaus. Het gaat om korte afleveringen die inhaken op het gesprek tussen een adverteerder en zijn bureau over de successen en minpunten van hun samenwerking. Er wordt gepraat over strategie, briefing, evaluatie, vergoeding, creativiteit, processen, relaties enz. De gesprekken zijn luchtig, in goed vertrouwen en met een vleugje humor. En met opvallende figuren uit de sector.

Hierboven de teasing met in de hoofdrol het duo Valérie Bracke/KBC en Jochen De Greef/TBWA. In de hoop dat u even warm zult lopen voor dit idee als wij...

Join the chat!

Wilt u de hoofdrol vertolken in UW eigen video, samen met uw contactpersoon bij uw bureau? De opnames vinden plaats in Vorst (Brussel) in de laatste volledige week van juni. Wij vragen u ongeveer 1 uur van uw tijd, op maandag 22 of dinsdag 23 juni.

Contact your partner to arrange a recording time

Stel dat u interesse hebt, mogen wij u dan vragen het idee voor te leggen aan uw contactpersoon bij uw bureau en snel contact op te nemen met:

  • Kristin Hannon, Sales & Loyalty Manager - kristin@ubabelgium.be - 0495 55 72 27
  • Anne-Sophie Vilain, Corporate Communication Manager - annesophie@ubabelgium.be

Wij kijken uit naar uw antwoord.