UBA verwelkomt 2 nieuwe leden: Kramp en Pietercil

welcome new members.png

Kramp is één van de grootste  leveranciers van onderdelen en accessoires voor de Europese landbouw.  Pietercil Groep is een internationale distributor van een 90-tal FMCG-merken waaronder Wilkinson, Energizer, HAK, Del Monte, Canderel, Suzi Wan, Lindt, Lavazza, en Häagen-dazs. We heten alle medewerkers van harte welkom!

Kramp draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Vanaf de start gaf Johan Kramp dozen van leveranciers een tweede leven door ze opnieuw te gebruiken om producten naar klanten te sturen. Deze dozen zijn inmiddels vervangen door rode retourbakken, maar de principes zijn hetzelfde gebleven. Kramp is actief in 24 Europese landen maar is nog steeds een bedrijf met een familiecultuur.

In samenwerking met hun opdrachtgevers (grote en middelgrote A-merk fabrikanten) en via uitstekende contacten met zowel Retail als Out of Home, verzorgt Pietercil de marketing, de commercialisering en de supply chain van de verschillende merken. 

Daarbij streven zij in ieder land (Be, Nl, Fr, Lux) naar de marktleiderspositie. De Pietercil  groep kent een omzet van 300 Miljoen € en telt 182 medewerkers. 

Benieuwd welke bedrijven nog lid zijn van UBA? Bekijk hier de ledenlijst.