UBA verwelkomt 4 nieuwe leden: Batenborch, Brouwerij Van Steenberge, GF Piping Systems en Vives Hogeschool

new members.jpeg

Deze 4 bedrijven hebben er onlang voor gekozen om zich bij de UBA Community aan te sluiten om hun merk te doen groeien. We heten alle medewerkers van harte welkom!

Batenborch International is specialist in recrutering voor Sales, Marketing, Digital en HR, Executive Search & Interim Management.

Brouwerij Van Steenberghe is de thuis van Gulden Draak, Piraat, Augustijn, Fourchette, Baptiste en nog vele andere trotse Belgische biermerken. Bij het in 1784 opgerichte familiebedrijf, brouwt 6de generatie meester-brouwer Jef Versele internationaal bekroonde speciaalbieren. De brouwerij is dan ook uitgegroeid tot een wereldspeler waar heritage en kwaliteit centraal staan en een artisanaal brouwproces hand in hand gaat met ultramoderne technologieën. 

GF Piping Systems is leverancier van leidingsystemen voor veilig en betrouwbaar transport van vloeistoffen en gassen. Klantgerichte innovaties en duurzaamheid zijn waarden die markant zijn voor GF Piping Systems.

VIVES Hogeschool heeft een ruim aanbod aan bachelor- en graduaatsopleidingen en heeft campussen in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout.