UBA verwelkomt 3 nieuwe expertiseleden: IP Belgium, Numberly en RMB

expertisepartnerUBA.png

De expertise van deze drie bedrijven zal ongetwijfeld bijdragen aan de verrijking van de UBA community. We heten alle medewerkers van harte welkom!

IP Belgium is een Belgische reclameregie die een zeer breed scala aan video, audio, display en native media aanbiedt, zowel in het noorden als het zuiden van ons land. Enkele merken: RTL/TVI , TF1, Nostalgie, Radio Contact, Fun Radio, Chérie, Mint,...

Numberly is expert in data marketing en helpt adverteerders om zich te onderscheiden via de relevantie en consistentie van hun cross-channel boodschappen. Hun people-based aanpak, die meermaals bekroond werd, maakt het mogelijk om persoonlijke en gedragsgegevens te combineren zodat de beoogde doelgroep effectief bereikt wordt en een hogere ROI bekomen wordt.

Vier complementaire business units zetten zich in om de uitdagingen van adverteerders aan te gaan, van acquisitie tot retentie: CRM & Data Services, Martech Platforms, Digital Media, Strategies & Insights. Numberly is een beursgenoteerd bedrijf met kantoren in Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam, Dubai, Montreal en New York.

RMB (Régie Media Belge) is de 2e grootste reclameregie in het zuiden van het land. Ze commercialiseert de reclameruimte van tv- en radiozenders en van nieuwe digitale media die, onder meer, ontstaan zijn uit de digitalisering van deze audiovisuele omroepen. RMB biedt opmerkelijke mediaoplossingen om merken te laten opvallen bij hun doelgroep.