UBA verwelkomt 7 nieuwe leden: e5, Naos, Recupel, Smart Games, Universiteit Antwerpen, Accenture en Liveramp

welcome november 2021.png

Deze 7 bedrijven hebben ervoor gekozen om zich bij de UBA Community aan te sluiten. We heten alle medewerkers van harte welkom!

e5 is een modeketen met hoofdzetel in Sint-Niklaas en biedt kleding en accessoires voor dames en heren. De keten werd onlangs overgenomen door de broers Peter en Kristof De Sutter.

Naos is een belangrijke internationale speler in skincare en bekend van de merken Bioderma, Institut Esthederm en Etat pur. Centraal in zijn aanpak staat de ecobiologie, met als doel het ecosysteem van de huid beter te beschermen en haar natuurlijke mechanismen te versterken.

Recupel organiseert in heel België de inzameling en de verwerking van Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparaten (AEEA). Recupel werkt nauw samen met de handelaars, de gemeenten, de intercommunales en de hergebruikcentra, alsook met gespecialiseerde bedrijven voor het transport en de ecologische verwerking van de afgedankte apparaten. De financiering van deze activiteiten wordt gewaarborgd door de Recupel-bijdrage die de consument betaalt bij aankoop van een nieuw toestel.

Smart Games is specialist in logische denkspellen en speelgoed. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud.

Universiteit Antwerpen is de thuisbasis van originele denkers en doeners.

Naast merkenbouwers-adverteerders kunnen ook bedrijven met een specifieke expertise lid worden bij UBA. We verwelkomen 2 expertisepartners in onze community:

Accenture is een internationaal consultancybedrijf dat diensten biedt op vlak van strategie, digital, technologie, security en operations.

Liveramp heeft haar hoofdkantoor in San Francisco en stelt bedrijven en hun partners in staat om data beter te verbinden, te controleren en te activeren om klantervaringen te transformeren en meer waardevolle bedrijfsresultaten te genereren.