UBA Trends Day: Consumer Trends. Innovating in the Era of Purpose

VickiLoomes_banner.jpg

Consumententrends die merken en bedrijven munitie geven om dubbel en dik in te zetten op authenticiteit en verantwoordelijkheidszin. 

In een wervelende presentatie brengt Vicky de allerbeste innovaties van merken die u inspireren en nieuwe ideeën geven om zelf de torenhoge verwachtingen van de bewust post-covid-consument te overtreffen. 

Wie is Vicki Loomes (UK) Head of Premium Content TrendWatching?

Ooit was ze journalist, copywriter en redacteur. Nu leidt Vicky Loomes bij TrendWatching spraakmakende publicaties zoals het jaarlijkse Trend Report en helpt ze klanten om trends met succes toe te passen in hun business. Ze helpt merken ook om hun purpose, hun doel, scherp te stellen. Onder meer Google, Facebook, Warner Music, Mastercard, GSK, Total en Danone deden bij haar aan brain picking. Intussen heeft ze meer dan 140 keynotes, webinars, workshops en ‘trend safari’s’ op de teller staan. Een mooie aanloop naar de UBA Trends Day! 

Tip: roep allemaal samen ウェルカム wanneer Vicky Loomes het podium bestijgt. Kans is groot dat u zelf niet weet wat het betekent, maar de vurige Vicky zal begrijpen dat u haar ‘welkom’ heet. Ze volgt immers al meer dan een jaar Japans met Duolingo. 

Bent u ook benieuwd naar wat Vicki Loomes zal brengen? Schrijf u dan nu in voor de UBA Trends Day op 17 maart. 

Research & Insights Brand Strategy Sponsoring & Events