UBA verwelkomt 4 nieuwe leden: EPHEC, Henco Industries, Dentsu Belgium en Panpodia

welcomenewmembers.jpg

Deze 4 bedrijven hebben ervoor gekozen om zich bij de UBA Community aan te sluiten. We heten alle medewerkers van harte welkom!

EPHEC (École Pratique des Hautes Études Commerciales) is een Belgische instelling voor hoger onderwijs die economische en technische baccalaureaten, specialisaties en een masteropleiding in werkverband aanbiedt. Het biedt een praktische, lokale en beroepsgerichte opleiding op drie campussen: Sint-Lambrechts-Woluwe, Louvain-la-Neuve en Schaarbeek/Auderghem.

Henco Industries is een category-leading wereldspeler, actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van vloerverwarmingssystemen en componenten voor sanitair, HVAC en sprinklertoepassingen.

Dentsu Belgium is een mediabureau dat adverteerders helpt in het identificeren van de optimale media mix en hen assisteert bij het tot stand brengen van de juiste communicatiestrategie voor hun klanten.

Panpodia levert strategisch advies, mixed media producties, interactieve platforms, apps en digitale innovatie projecten, zowel via outsourcing als training van interne teams. Voor UBA heeft PanPodia opgetreden als partner voor het creëren van het succesvolle concept Training 24/7, wat bekroond werd met internationale prijzen.