UBA verwelkomt 4 nieuwe leden: GS1, Kiabi, Deloitte en Ipsos

welcome new member.jpg

UBA biedt verschillende types lidmaatschap aan: er zijn formules voor merken-adverteerders, mediabedrijven en expertisepartners. Vandaag telt onze community maar liefst 375 bedrijven.

We verwelkomen 2 nieuwe merken-adverteerders:

  • GS1 is een wereldwijde, neutrale, non-profit organisatie die de meest gebruikte wereldwijde standaarden voor efficiënte bedrijfscommunicatie ontwikkelt en onderhoudt. De GS1-standaarden stellen bedrijven in staat om producten (en ook middelen en locaties) te identificeren en betrouwbare informatie soepel vast te leggen en te delen, waardoor er een gemeenschappelijke taal ontstaat die systemen en processen over de hele wereld ondersteunt. De meest bekende van deze standaarden is de barcode, een symbool dat op meer dan één miljard producten wordt afgedrukt en wereldwijd ongeveer 10 miljard keer per dag elektronisch wordt gescand.
  • Kiabi: In 1978 kende de Franse kledingwinkel een enorm succes met zijn revolutionaire concept van "betaalbare mode voor het hele gezin" met maten voor iedereen. Meer dan 40 jaar later is het kleine merk uit Noord-Frankrijk uitgegroeid tot een internationale groep die aanwezig is in 24 landen. Sinds 2016 is het ook aanwezig in België, met 9 winkels en een online boetiek. Kiabi heeft al meer dan 25 miljoen klanten die houden van trendy, betaalbare mode voor jong en oud.

We verwelkomen deze 2 nieuwe expertisepartners:

  • Deloitte biedt zijn klanten een brede waaier van diensten aan op het vlak van audit, consultancy, financieel advies, risicobeheer en fiscaliteit. Dit jaar werken UBA en Deloitte aan de studie "Future of Advertising: The Belgium case" dat gebracht wordt op de UBA Media Date op 31 augustus.
  • Ipsos is een wereldwijd marktonderzoeksbureau, naast België actief in meer dan 90 landen. Hun expertise is het verzamelen en analyseren van gegevens om bedrijven en organisaties waardevolle inzichten te bieden voor geïnformeerde besluitvorming. Ipsos biedt een brede waaier aan expertise aan over innovatie, branding, customer experience, en nog veel meer.