Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Var

Var is een mediaregie die reclameruimte aanbiedt bij de content van VRT-radio, -tv en -websites. Daarnaast geven we creatief media-advies in de ruimste betekenis van het woord. Var is de link tussen je campagne en...

  • VRT-radio: we zorgen voor de reservering en mediaplanning van reclameruimte (spots en billboards) op Radio 1, Radio 2, Studio Brussel, MNM en Klara. Daarnaast kan je je merknaam verbinden aan een van de vele radio-evenementen of -acties.
  • VRT-televisie: adverteerders kunnen een tweejarig alliantiepartnership aangaan met Eén, Canvas of beide. Daarnaast kunnen overheidsinstellingen, vzw's van algemeen welzijn, humanitaire, sociale en culturele organisaties de burger informeren over hun beleid via Boodschappen van Algemeen Nut.
  • de VRT-websites en -apps: adverteren kan ook op de websites en apps van de radio- en tv-netten van VRT, die tot de sterkste mediawebsites van Vlaanderen behoren.
  • Spotify: voor audio- en videoreclame op Spotify Belgium, zowel in het Nederlands als in het Frans, kan je ook bij Var terecht.

Voor meer informatie surf naar www.var.be.