Var

Var is de reclameregie van de VRT. Adverteerders kunnen bij ons terecht om hun merken te matchen met de verschillende VRT-touchpoints van StuBru, MNM, VRT NU, Radio 2, Radio 1, Klara, Sporza, eSporza, Ketnet en Spotify. Dat kan zowel digitaal via streams, podcasts, apps en websites als via radio, tv en events.

Een campagne op radio? Een creative partnership? Adverteren via display, video, Spotify, podcasts of Boodschappen van Algemeen Nut? Match je merk 360° met de kwalitatieve doelgroepen van onze media.

Download onze brochure op var.be/advertentiemogelijkheden

Coming soon: verrijk je campagne met digital touchpoints

De voorbije maanden hebben we intensief gewerkt aan ons vernieuwde advertisingaanbod. Bovenop het bereik van onze sterke radiomerken, zal je weldra je mediaplan kunnen aanvullen met het incrementele bereik van extra luisterprofielen op onze digitale audiostreams – waaronder MNM Hits en StuBru De Tijdloze, om er enkele te noemen – die voor het allereerst hun ingang zullen vinden op de reclamemarkt. 

We rollen ons vernieuwde aanbod gefaseerd uit. Eerst aan de beurt: digitale audio advertising. Hoe klinkt jouw merk op onze streams? Beluister alvast de preroll-spots op var.be/newflavours.

Intussen werken we ook volop aan ons preroll-videoaanbod op VRT NU, daarover informeren we je kort na de zomer. 

Meer weten? Contacteer ons op var.be/contact