Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

UBA Media Date 2022

The path to strong communication

UBA Media Date 2022

Als merkenbouwer weet u hoe cruciaal sterke communicatie is. De UBA Media Date brengt u een programma dat speciaal is toegespitst op de noden van onze leden-adverteerders. 

Wat kan u verwachten ?

U krijgt er inzichten van buitenlandse topsprekers met een uitgesproken visie op media, communicatie en succesvolle merken. 

Wie zijn de sprekers ? 

Wiemer Snijders bijt de spits af en deelt zijn inzichten rond het bouwen van sterke merken. Karen Nelson-Field, een wereldautoriteit op vlak van attentie in media, vertelt u hoe u de nieuwe aandacht metrics kan inzetten om met uw merk relevant te blijven. Verder  pleit niemand minder dan Mark Ritson aan de hand van boeiende tips voor het geven van een goede briefing. Sylvie Dewaele zal uitleggen hoe creativiteit de kracht geeft om een tranformatie op gang te brengen. Tom Denford zal het tenslotte hebben over de skills die marketeers moeten beheersen om future-proof te zijn.  

Alle presentaties worden in het Engels gegeven. 

Waar en wanneer ?

In Dolce La Hulpe, in het hart van het Zoniënwoud, op donderdag 25 augustus om 15u15. We sluiten af met een zomerfeest waarbij u kan genieten van een Italiaans buffet. Terwijl kan u netwerken met collega’s uit de adverteerderswereld en met de top van de mediaregies en de mediabureaus.

U geniet een voordelig groepstarief indien u met minimum vijf personen inschrijft.  

  • Event
  • 2022

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Dit is een evenement exclusief voor leden.

De eerste 200 inschrijvers ontvangen gratis het boek ‘The Attention Economy and How Media Works' van Karen Nelson-Field, ter waarde van 33 euro. 

Kosteloos annuleren kan tot en met 25/07/2022. Voor inschrijvingen die na deze datum worden geannuleerd, blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

Indien u vragen heeft omtrent uw inschrijving, contacteer ons via contact@ubabelgium.be.