Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

UBA Media Date 2022

The path to strong communication

UBA Media Date 2022
 • 15:15 - 15:20
 • 15:20 - 17:20
  • Presentations

  • How to bring Marketing back in Touch with Reality?

   Wiemer Snijders (NL) , Partner The Commercial Works - On Stage

   De marketingsector vertrouwt in toenemende mate op kortetermijnmetingen, aangezien die instant feedback leveren. We lijken zo in de ban te zijn van metrics en tactieken dat we uit het oog verliezen wat écht van belang is voor het koopgedrag. Met andere woorden: we hebben het contact met de realiteit verloren.

   Wiemer zal perspectieven bieden voor hoe marketing zichzelf kan verbeteren met vooruitgang op het vlak van marketingwetenschap als drijvende kracht.

  • The State of Attention in Media

   Karen Nelson-Field (AUS) , Founder & CEO of Amplified Intelligence - On Stage

   Onze sector is op een punt gekomen dat adverteerders met aandachtmetrics moeten werken om relevant te blijven. Professor Karen Nelson-Field, oprichter en CEO van Amplified Intelligence, legt uit hoe het komt dat ons ecosysteem is ontwricht en waarom aandachtmetrics de oplossing kunnen zijn. Ze zal toelichten hoe wij als adverteerders komaf kunnen maken met de “hunt for attention”. Ze helpt ons de tools die we ter beschikking hebben te gebruiken om de aandacht van de consument te trekken met relevante reclame.

  • Why must we Improve Marketing Briefings?

   Mark Ritson (AUS) , Virtual Marketing Professor - On Screen

   In deze toegepaste en onderhoudende sessie bekijkt Mark Ritson de uitdaging die de briefing stelt. Hij onderzoekt waarom een briefing zo belangrijk is en waarom 90% van alle marketeers daar zo slecht in zijn. Hij sluit af met tips om tot de 10% van de marketeers te horen die wel goed briefen.

    

  • Why creativity can solve (almost) any problem

   Sylvie Dewaele , Media Arts Director of TBWA

   "Creativiteit" heeft in de context van marketing en communicatie vaak betrekking op de kwaliteit van een vorm van reclame. Maar creativiteit is zoveel meer dan dat. Het is een gemoedstoestand. Openstaan voor wat zou kunnen zijn in plaats van wat altijd al was. Naarmate de wereld complexer wordt en de problemen waarmee we te maken hebben ingewikkelder, zijn er minder voorbeelden van hoe we ze kunnen oplossen. Creativiteit geeft ons de kracht om oude manieren opnieuw uit te vinden en een transformatie op gang te brengen. Van marketing en communicatie tot aan de kern van het bedrijf.  

   Laat ons dus omarmen wat zou kunnen zijn, om (bijna) elk probleem op te lossen en meer groeikansen te grijpen.

  • The Winning Formula for Media in the next Decade 

   Tom Denford (US) , Global CEO of ID Comms - On Stage

   Concurrentievoordeel op mediavlak is voor marketing & sales belangrijker dan ooit. Denk maar aan de manier waarop e-commerce- en metaverse-ervaringen het huidige medialandschap op de proef stellen. Welke vaardigheden en talenten zijn nodig om ook de komende tien jaar de medialeiding te kunnen blijven nemen?

 • 17:20 - 21:00
  • Networking during Italian buffet

 • Event
 • 2022

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Dit is een evenement exclusief voor leden.

De eerste 200 inschrijvers ontvangen gratis het boek ‘The Attention Economy and How Media Works' van Karen Nelson-Field, ter waarde van 33 euro. 

Kosteloos annuleren kan tot en met 25/07/2022. Voor inschrijvingen die na deze datum worden geannuleerd, blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

Indien u vragen heeft omtrent uw inschrijving, contacteer ons via contact@ubabelgium.be.