Ontmoet Ross Bernstein. Trends in Sports & Business - How Companies Can Create a Culture of Excellence

UBA speaker  - Ross Bernstein LINKS.jpg

Bedrijven kunnen enorm veel opsteken van de successen van de professionele sport voor hun eigen business.

De vraag is eenvoudig, met het antwoord reist hij de wereld rond als een vermaarde keynote business speaker op congressen voor Fortune 500-bedrijven. Dat antwoord staat ook verspreid in de bijna vijftig boeken die hij schreef. De vraag luidt: ‘Waarom zijn de grote figuren uit de sportwereld zo groot geworden?’ De man met het antwoord is bestsellerauteur Ross Bernstein. Al 25 jaar wordt zijn werk besproken op CNNBBC en Fox.

Groter, sneller, sterker, slimmer. Daar gaan topatleten voor. Voortdurend zoeken ze nieuwe en betere manieren om technologie en innovatie te benutten om hun prestaties op te drijven. In de sportwereld zijn luchtopnames door drones, virtuele realiteit, artificiële intelligentie en predictive analytics geen nobele onbekenden. En u? Wat doet u om uw zakelijke prestaties op te drijven? Ross geeft uw zaak het DNA van een sportkampioen, ten minste: als u bereid bent om anders te gaan denken.

Ross is één van de internationale topsprekers die u live aan het werk kunt zien tijdens de UBA Trends Day op 15 maart 2018 in Brussels Expo. Ontdek hier het programma.

Brand Strategy Skills Sponsoring & Events