7 gratis duotickets voor Carmen van Bizet, een oogstrelend dansfestijn in Gent op 2 oktober

operacarmen_2018.jpg

Dankzij onze samenwerking met Festival van Vlaanderen, kunnen we 7 UBA-leden gelukkig maken met een gratis duoticket voor een spetterende avond, inclusief gratis parking, cadeautje en drankbonnetjes. Op 2 oktober in de Floraliënhal in Gent.

Het Antonio Andrade Flamenco Ballet strijkt neer in Gent en dat zullen we geweten hebben. Het gezelschap groeide de laatste jaren uit tot cultureel ambassadeur voor het Spaanse Sevilla, de thuishaven van de flamenco.

Choreograaf Manolo Marín stelde voor hen de voorstelling Carmen samen, die sinds haar première in Berlijn wereldwijd in uitverkochte zalen speelt. 

Het verhaal bruist van de zuiderse passie: het flirterige volksmeisje Carmen betaalt haar zoektocht naar de ultieme vrijheid met haar leven. Begeleid door een authentiek flamenco-ensemble, met de karakteristieke gitaar en percussie in de hoofdrol, brengt een dozijn flamencodansers de legendarische Carmen van het operapodium terug naar haar Spaanse roots.

Alle info: http://www.gentfestival.be/nl/programma/opzwepende-flamenco-laatste-plaatsen/169/

Zin in een dansfestijn voor ogen en oren in een zinderende Floraliënhal, op 2 oktober in Gent? Neem deel via het webformulier voor 7 september middernacht. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.