Tatjana Raman, bpost, wordt Vice-voorzitter van de Expert Community Content Marketing Expert

SparkleExperts57.jpg

Haar energie, expertise en passie zijn belangrijke troeven die  UBA zullen helpen bij de ontwikkeling van het vakgebied Content Marketing. Een bloeiende activiteit voor merken en adverteerders.

Binnen haar functie als Sr. Media Expert bij bpost media is content marketing één van Tatjana’s stokpaardjes. Als jurylid voor o.a. de Best Of Content Awards, Grand Prix Content Marketing en De Gouden Veer neemt ze jaarlijks veel cases onder de loep. Ze volgt de nieuwste trends binnen het medialandschap op de voet en vertaalt deze naar sterke ideeën met de beste tips & tricks voor nieuwe campagnes.

Sterke content marketing campagnes met daarin een vleugje print hebben bij Tatjana een streepje voor. Als zelfs grote digitale spelers zoals Facebook, Uber, Amazon & Airbnb print toevoegen aan hun mediamix wordt de impact van print meteen kracht bijgezet. De perfecte tandem binnen een digitaal medialandschap.

Tatjana kan verder bouwen op een jarenlange ervaring bij verschillende grote mediaspelers (Medialaan, Mediahuis & Sanoma) waardoor ze een ruime media-expertise wist op te bouwen binnen tv, radio, print en online.

No-nonsense, gepassioneerd, leergierig en vol enthousiasme om haar schouders te zetten onder de expert community “content marketing”.

Content