Drie vragen aan Nathalie Rahbani, genomineerd voor APOY 2019

NathalieRahbani_photoLucHilderson_PUB copy.jpg

Wordt Nathalie Rahbani van Telenet Group de Advertising Personality of the Year 2019? Nathalie vertelt ons waarom ze werd genomineerd, heeft het over de trends in marketing en geeft advies aan jonge marketeers.

Identiteitskaart

Naam: Nathalie Rahbani

Functie:  Director Brand, Media & Communication

Bedrijf: Telenet Group

Waarom bent u genomineerd voor APOY 2019?

De rode draad in mijn carrière is mijn liefde voor het vak. 'My passion is contagious'. En deze passie heb ik enerzijds vertaald in straffe campagnes (voor zowel Telenet als BASE) en anderzijds doorgegeven aan het talent van morgen.
Dankzij het getalenteerd top team waarmee ik bij Telenet Group kan werken, hebben we mooie resultaten kunnen boeken, die ook bekroond zijn met mooie prijzen (o.a. een Zilveren & Gouden EFFIE). Samen hebben we de smile in het Telenet logo alleen maar groter kunnen maken. Want 'teamwork makes the dream work'.

Wat is voor u de belangrijkste marketingtrend voor 2020?

Creatie en media terug dichter bij mekaar brengen, met 'digital at the heart of it'. Ik geloof dat een campagne effectief zal zijn én er zal uitspringen wanneer beiden perfect op mekaar zijn afgestemd. En wanneer het idee het mediakanaal wordt, 'that’s when the magic happens'.

Wat is uw beste advies voor jonge marketeers ?

  • Wees geduldig. Je carrière is geen sprint, maar een marathon. Neem de tijd om te leren en je rugzak te vullen met expertise.
  • Durven. Durf je buikgevoel te volgen, durf voor straffe ideeën te gaan, durf te kiezen voor het onbekende, durf het verschil te maken.

Nathalie Rahbani is één van de drie genomineerden voor de Advertising Personality of the Year Award 2019. De finale keuze van de jury wordt bekend gemaakt op de UBA XMas lunch op 12 december 2019.