UBA verwelkomt 11 nieuwe leden waaronder Barry Callebaut, Tomorrowland, Belysse, Digipolitans, Minds&More, WPP

New members -visual.jpg

De UBA community is weer sterk gegroeid. Benieuwd welke bedrijven de UBA community vervoegd hebben? Het zijn Barry Callebaut, Belysse, Novo Nordisk, Primagaz, Tomorrowland, Vlerick Business School, Wellness Pet Company, Digipolitans, Minds&More, Transfer, WPP.

UBA biedt verschillende types lidmaatschap aan: voor merken-adverteerders, mediabedrijven en expertisepartners. Meer weten over onze formules?

We verwelkomen 7 nieuwe merken-adverteerders:

 • De Barry Callebaut Groep is de grootste producent van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten ter wereld en beheerst elke stap in de waardeketen, van de inkoop van grondstoffen tot de productie van de fijnste chocolade.
 • Belysse creëert, ontwikkelt en produceert duurzame vloeroplossingen voor commerciële en residentiële toepassingen over de hele wereld. Onder de topmerken ITC, modulyss, arc edition en Bentley.
 • Novo Nordisk produceert medicijnen en hulpmiddelen op het gebied van diabetesmanagement, hemostasemanagement, groeihormoontherapie en hormoonvervangingstherapie.
 • Primagaz is dé propaangasspecialist en brengt gas waar u maar wil. Zowel thuis als op verplaatsing. Zelfs voor woningen die niet zijn aangesloten op het aardgasnetwerk. De Primagaz gasflessen zorgen ook op verplaatsing voor hetzelfde comfort als thuis.
 • Sinds de lancering in 2005 is Tomorrowland uitgegroeid tot één van grootste en meest bekende elektronische dance festivals ter wereld met de gehele DJ-top prijkend op het affiche. Het evenement wordt tijdens de laatste twee weekenden van juli gehouden in Boom.
 • Vlerick Business School is een drievoudig geaccrediteerde, internationale business school met campussen in Brussel, Leuven en Gent.
 • Wellness Pet Company biedt hoogwaardige maaltijden en traktaties voor huisdieren.

We verwelkomen deze vier nieuwe expertisepartners:

 • Digipolitans is een boutique consultancybureau dat ondernemingen helpt bij hun digitale transformatie om meer te verkopen op de meest efficiëntie manier, met een future-proof organisatie. Steeds met een sterke focus op klantgerichtheid en co-creatie.
 • Minds&More assisteert adverteerders in het verder ontwikkelen van hun performance marketing en sales strategieën om bedrijven te helpen groeien.
 • Transfer is de reclameregie voor thematische televisie, digitale video en bioscoop, zowel in het noorden, als het zuiden van België. Bovenop Belgische cinemazalen (UGC) en lokale en internationale zenders is Transfer ook de nummer één voor kids-kanalen (Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick Jr en Studio 100) in België.
 • WPP is een internationale beursgenoteerde holding. In de Belgische markt groepeert WPP een portfolio van bedrijven die oplossingen leveren in communicatie, reclame, media, corporate en public affairs. De groep biedt business consultancy op het vlak van commerce, marketing automation, data en customer experience. Volgende bedrijven maken deel uit van WPP: Wunderman Thompson, LDV United, Ogilvy Social Lab, Famous Grey, Famous Relations GroupM, EssenceMediacom, Mindshare, Wavemaker, Burson Cohn Wolf, Hill and Knowlton strategies en Kantar.