Content distribution

Academy > Training 24/7Content distribution

Wat zijn de belangrijkste distributiekanalen om jouw doelpubliek te bereiken?

Training 24/7 Online
door Koen Denolf en Pauline Lannoo

1. Introductie

Over deze training

Deze training, geleid door Koen Denolf, een contentstrateeg met meer dan 30 jaar ervaring in communicatie, en Pauline Lannoo, digitaal verantwoordelijke bij The Fat Lady, introduceert je in de basisprincipes van contentdistributie. Je ontdekt essentiële strategieën en technieken om het bereik van je content te optimaliseren en leert hoe je dit effectief kunt integreren in je gekozen distributiekanalen. De cursus behandelt ook methoden om de impact van je content te meten en je strategieën dienovereenkomstig aan te passen.

Met deze training ga je de principes van contentdistributie verkennen door de categorieën Paid, Owned, en Earned. Je identificeert de beste kanalen voor je content, leert hoe je je doelgroep effectief kunt targeten, en ontdekt hoe je het effect van elk stuk content dat je produceert kunt maximaliseren. Je ontvangt ook praktische tips om je strategie aan te passen aan de huidige en toekomstige markttrends.

Lesgevers

 1. Koen Denolf

  Koen Denolf

  Managing Director, The Fat Lady

  Koen Denolf noemt zichzelf ‘content profeet’, door zijn niet aflatende inzet als schrijver, opiniemaker, spreker, lesgever en vlogger in het contentmarketingvak. Binnen zijn bureau The Fat Lady opereert hij als Content Strateeg.

 2. Pauline Lannoo

  Pauline Lannoo

  Head of Digital Strategy, The Fat Lady

  Pauline Lannoo is Head of Digital Strategy bij contentmarketingbureau The Fat Lady, ze is een expert in distributiestrategie, waarbij ze de juiste KPI's koppelt aan naadloze samenwerking tussen strategie, creatie, distributie en rapportage.

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 11 juni 17:17

Ontdek meer als je inlogt

Log je in en krijg toegang tot een ruim aanbod aan content. 

Nog geen account? Creëer uw account hier.