Basics in legal for marketeers

Academy > Training 24/7Basics in legal for marketeers

Hoe kan je juridische problemen in jouw communicatie vermijden?

Training 24/7 Online
door Beatrijs Dewijngaert en Juliette du Roy

1. Inleiding

Over deze training

Deze opleiding wordt geleid door Beatrijs Dewijngaert en Juliette du Roy van Adastone. Beatrijs en Juliette leren je hoe je bepaalde juridische valkuilen kunt anticiperen die adverteerders tegenkomen, en welke juridische reflexen je moet hebben om deze problemen te herkennen en op te lossen. De eerste module behandelt de persoonlijkheidsrechten, inclusief het recht op afbeelding, stem en naam, en het belang van het verkrijgen van de nodige toestemmingen. De tweede module behandelt de intellectuele eigendomsrechten, met name de bescherming van auteursrechten en handelsmerken. De derde module gaat over het organiseren van reclamewedstrijden, de soorten wedstrijden en de regels die moeten worden gevolgd om overtredingen te voorkomen, inclusief naleving van de RGPD.

Deze video-opleiding wordt gegeven in het Nederlands/Frans. De presentatie is in het Engels. Er zijn ondertitels beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Lesgevers

 1. Beatrijs Dewijngaert

  Beatrijs Dewijngaert

  Associate, AdaStone

  Beatrijs is Associate bij AdaStone, een in Brussel gevestigd advocatenkantoor dat actief is in de sectoren Reclame & Communicatie, Media & Entertainment en Data & Technologieën. Het TMT-departement en de IP-praktijk staan bekend om hun diepgaande kennis van de sector, hun expertise op het gebied van regelgeving en hun inzicht in sectorspecifieke problemen. Beatrijs werkt dagelijks met cliënten uit verschillende belangrijke IP-sectoren, waaronder omroepen, producenten, adverteerders en sportorganisaties, en gebruikt haar kennis om juridische ondersteuning te bieden.

 2. Juliette du Roy

  Juliette du Roy

  Associate, AdaStone

  Juliette is Associate bij AdaStone, gespecialiseerd in de sectoren reclame en communicatie, media en entertainment, en data en technologieën. Met een passie voor het helpen van klanten bij het navigeren door complexe juridische landschappen, biedt Juliette ondersteuning bij dagelijkse zaken en levert op maat gemaakte juridische oplossingen. Ze is ook toegewijd aan het ervoor zorgen dat klanten de juiste strategieën implementeren om hun rechten en belangen te beschermen.

Terug naar overzicht
Gewijzigd: Vandaag, 17:41

Ontdek meer als je inlogt

Log je in en krijg toegang tot een ruim aanbod aan content. 

Nog geen account? Creëer uw account hier.