60 minutes: Steven Van Belleghem - A Diamond in the rough

Meer dan 100 concrete tips om een sterke klantencultuur uit te bouwen

    Online
Taal: English

Gedurende 60 minuten stelt Steven Van Bellegem zijn nieuwe boek voor. Ontdek aan de hand van concrete tips hoe u een sterke klantencultuur kunt opbouwen. Het format? Een Engelstalige online sessie op het middaguur, inclusief Q&A.

Hoewel veel bedrijven klantgericht willen zijn, slagen slechts weinigen erin de klant echt tevreden te stellen. De sleutel tot succes is het uitbouwen van een klantgerichte cultuur: een cultuur waar zowel de leiders als de medewerkers van een organisatie zich op elk moment bewust zijn van hun rol tegenover de klant.

De ruwe diamant toont u op welke manier u een klantgerichte bedrijfscultuur kan uitbouwen. Maak van uw ruwe diamant een prachtig blinkend juweel.  

Hoe kan u als leider ervoor zorgen dat uw team u écht gelooft als u zegt dat u op een klantgerichte manier wil werken? Hoe kan u empathie op een structurele manier georganiseerd krijgen binnen uw organisatie? Op welke manier kan technologie helpen om tot een klantgerichte cultuur te komen?  

Steven Van Belleghem heeft 20 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland, bij grote & kleine bedrijven. Op basis hiervan kon hij concrete tips uitwerken, waarmee elk type bedrijf meteen aan de slag kan. 

  • 2023

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

  • Deelname is exlusief voor UBA-leden.
  • UBA-lid | merk: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 
  • UBA-lid | expertisepartner: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap.

Deze training wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.