UBA Media Date 2024

Hieronder vind je de informatie van de UBA Media Date 2023. Het programma van dit jaar wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je er dit jaar zeker bij zijn? Noteer dan alvast 27 augustus in je agenda. 

UBA Media Date 2024

Als merkenbouwer weet u hoe cruciaal sterke communicatie is. De UBA Media Date brengt u een programma dat speciaal is toegespitst op de noden van onze leden-adverteerders. 

Wat kan u verwachten?

U krijgt er inzichten van buitenlandse topsprekers met een uitgesproken visie op media, communicatie en succesvolle merken.

Wie zijn de sprekers ? 

Grace Kite bijt de spits af en laat u zien dat meten en volharden nog steeds een winnende strategie is.
Mark Ritson, die ons vorig jaar inspireerde rond briefings, brengt u dit jaar nieuwe inzichten rond marketing effectiviteit.
Vincent Fosty bespreekt de onderliggende krachten die de toekomst van de Belgische reclamesector zullen vormgeven. 
Minister Dalle sluit de namiddag af.

Alle presentaties worden in het Engels gegeven. 

Waar en wanneer? 

In Dolce La Hulpe, in het hart van het Zoniënwoud, op dinsdag 27 augustus 2024 om 15u15. We sluiten de dag af met een zomerfeest waarbij u kan genieten van een zomers buffet. Terwijl kan u netwerken met collega’s uit de adverteerderswereld en de top van de media.

  • Event
  • 2024

Prijzen

Dit evenement is exclusief voor UBA merkenleden en de top van onze expertisepartners die hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen hebben.

Kosteloos annuleren kan tot en met 31/07/2023. Voor inschrijvingen die na deze datum worden geannuleerd, blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

Indien u vragen heeft omtrent uw inschrijving, gelieve ons te contacteren via contact@ubabelgium.be.