Teamtraining Line

Wilt u een opleiding marketingcommunicatie voor uw team organiseren?

De 80 opleidingen van UBA Academy bieden u tal van interessante inzichten en worden door verschillende experten in hun vakgebied gegeven.

Speelt u met het idee een inhouse opleiding te organiseren? Wij helpen u te bepalen aan welke van onze opleidingen u het meest zult hebben en brengen u in contact met de trainers die het meest geschikt zijn voor de job.

Hoe maakt u gebruik van UBA Teamtraining Line, onze aanbevelingsdienst?

  • UBA Teamtraining Line is exclusief voorbehouden aan UBA-leden.
  • Wilt u uw teams verder professionaliseren? Een opleiding organiseren op maat van uw behoeften en vakgebied? Inspiratie halen uit ons programma? ...
  • Om ons een duidelijk beeld te vormen van wat u precies wenst, vragen we u ons het Teamtraining Line formulier in te vullen. Log in op uw account en doe uw aanvraag hier.
  • Wij behandelen uw aanvraag en delen u zo snel mogelijk onze aanbeveling mee. Dankzij ons netwerk van trainers kunnen wij hoog aangeschreven experten aanbevelen. 
  • U neemt rechtstreeks contact op met de expert die UBA aanbeveelt (onze aanbeveling is gratis), of u laat UBA de organisatie en administratie afhandelen (tegen betaling).

Vul hier uw aanvraag in