Effie

UBA stimuleert kwaliteit in communicatie en erkent graag verdienstelijke adverteerders. Daarom ondersteunt UBA de prestigieuze EFFIE Awards.

De EFFIES worden jaarlijks uitgereikt aan communicatiepartners met de meest doeltreffende reclamecampagnes. Wie wil meedingen naar een EFFIE, moet zich eerst bewijzen. De communicatieprojecten moeten niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn op gebied van planning, marktonderzoek, media-exploitatie en creativiteit, maar ook de relatie klant-bureau moet optimaal zijn. Er moet ook bewezen worden dat klant en bureau een partnerschap aangaan in het creëren, managen en opbouwen van een merk.

Een professionele jury van adverteerders, reclamebureaus, onderzoeksbureaus en academici bestudeert de dossiers en beoordeelt de cases op effectiviteit, originaliteit en strategische efficiency

De EFFIE Awards worden in België georganiseerd door UBA (Unie der Belgische Adverteerders), ACC (Association of Communication Companies), BAM en UMA, met de medewerking van Media Marketing.

Info: www.effiebelgium.be

EFFIE Manager: Lydia Desloover
Tel.: +32 475 96 14 72 – e-mail: lydia.desloover@effiebelgium.be