Presentaties UBA Trends Day 2016

belgaimage-90526070.jpg

Een bundeling van alle presentaties van onze sprekers.

JEFFREY HAYZLETT, PRIMETIME TV AND RADIO HOST AND FORMER CMO KODAK
KEYNOTE - Think Big, Act Bigger

Bedrijven mogen zich onder geen beding laten verlammen door angst of twijfel.  In zijn nieuwe boek ‘Think Big, Act Bigger’ legt Jeffrey Hayzlett uit waarom we genadeloos moeten omgaan met de hindernissen op ons pad, want niemand zal ons komen redden.

SANDY THOMPSON, GLOBAL PLANNING DIRECTOR Y&R
Trends in Branding - An open letter to brands. Celebrate women.

Wat is dat toch met al die ‘merken die vrouwen helpen’? Er heerst een trend waarbij merken het gevoel hebben dat ze vrouwen moeten fiksen, hen vertrouwen moeten geven of hun innerlijke kracht moeten cultiveren.
Wordt het niet tijd dat merken inzien dat er een verschil is tussen een doel vinden en een goed doel steunen. In haar betoog doet Sandy Thompson een oproep aan alle merken om eerst te leren begrijpen waarom ze bestaan vóór ze een band kunnen opbouwen met echte mensen in de echte wereld.

NICK MANNING, CHIEF STRATEGY OFFICER EBIQUITY
Trends in Media - Programmatic media: the Holy Grail of advertising?
Programmatic media belooft de Heilige Graal op reclamevlak te zijn, met gepersonaliseerde targeting op het vlak van content en kanalen. Is programmatic media iets voor uw bedrijf? Hoe gaat u om met de huidige drempels zoals viewability, niet-menselijk verkeer en brand safety. Met de inzichten van Nick Manning, wereldwijd media-expert, bent u goed gewapend om uw eigen weg te banen in het digitale ecosysteem.

ADAM GAGEN, DIRECTOR OF LEGAL AND PUBLIC AFFAIRS WFA
Trends in Marketing Regulation - Will we still be able to advertise in 2025?
Trends die we vandaag vanzelfsprekend vinden – programmatic media, content blocking, streaming in realtime – stonden in 2005 bij de meeste marketeers niet eens op de radar. Het is moeilijk te zeggen waar we in 2025 zullen staan. Hoe wordt de rol van advertising afgebakend door de beleidsmakers? Wat is de invloed van de consument hierop?

THOMAS KOLSTER, CREATIVE DIRECTOR GOODVERTISING
Trends in Advertising - How to win back consumer trust?
Merken die durven vooruit te denken laten inhoudsloze verkoopgesprekken en luchtige grapjes voor wat ze zijn en gaan dieper in op wat echt telt voor mens en planeet, zoals waterschaarste, werkloosheid en online privacy. Thomas Kolster bewijst met voorbeelden van over de hele wereld hoe merken die uitdagingen omvormen tot succesverhalen. 

PETER HINSSEN, CHAIRMAN NEXXWORKS 
Trends in Technology - How to survive in the age of uncertainty and complexity?
Technologie is mainstream geworden. En geen mens die voor mogelijk hield dat het zo snel zou gaan. We leven in het Nieuwe Normaal. Maar nu is technologie niet zo vriendelijk meer. Technologie is “disrupting” en heeft een ‘vervelend’ kantje laten zien. Businessmodellen smelten weg voor onze eigen ogen, overal duiken nieuwe “Unicorns” op die het wereldlandschap anders vormgeven. Hoe kunnen bedrijven overleven in deze tijden van ongeziene onzekerheid en complexiteit? 

MAARTEN ALBARDA, CONSULTANT FLOCK ASSOCIATES LTD.
Trends in Social Media - Is ZERO the new marketing model?

De wereld verandert onophoudelijk. Door de technologische vooruitgang en de fragmentatie van bijna elke denkbare sector gaan consumenten zich steeds anders gedragen. Waarom vinden marketeers het dan toch zo moeilijk om te veranderen? Vanuit zijn ruime expertise in veranderingsmanagement, vertelt Maarten Albarda ons hoe we de sociale component kunnen activeren en verandering kunnen omarmen door op een andere manier aan marketing te ‘doen’.

HERMAN KONINGS, CEO POCKET MARKETING/NXT
Trends in Consumer Behaviour - The future of Retail, Mobility and Hospitality

Als je naar de toekomst wil kijken, moet je vooral luisteren! Naar stemmen, 360 graden in ’t rond, maar ook naar die ene stem op de 361ste graad: de inner voice. Als toptrendwatcher geeft Herman inzicht hoe we zullen communiceren, consumeren, werken en leven in de nabije toekomst.

Lees ook de interviews met de sprekers in ons magazine

Documenten

Content Media Research & Insights Skills Sponsoring & Events